Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

panika nerob paniku!!! :-)) a nie si ziadny debil!! ja to volam ZENY A TECHNIKA!! :-))) stane sa...
ano tiez uz fungujem na 250% :-) a som rada-lebo tie dni pred tym boli priserne-ani vcera to nebolo nic moc-snazila som sa aspon cimsi zamestnat a nemysliet na mr.... :-) inak vsetci este spia??? dufam,ze su ok... :-(

panika

Ahoj Bruni,to P som bola ja.Bola som tak mimo, ze som sa zabudla podpisat.To do zivota bolo, ze som isla mimo domu-cely tyzden som sa povalovala v postelia a zila som len na tretinovy uvazok. To ze nevien povedat nie,bolo hlavne tych testoch (v tvojom linku).cela som stale nejak mimo.Dnes som zobudila vsetkych opravarov praciek v meste - o siestej som pokazila pracku. Totalny de..il.Nezavrela som bubon a pustila som ju

brunuska

A ja vam prajem dobre ranko :-) konecne som sa krasne vyspala !-)
Veve sa nam zalubila?? wow-ale niekto mudry to tu hovoril hned-ze z toho kamarata bude viac-dobre si pamatam :-) lencok vidis ako sme si krasne pomohli-navzajom :-)tak vam vsetkym krasny dnik :-)

lencok

idem sa ja vyvalkat do postielky, tak sa tesim, som unavena, aj oci mam opuchnute, lebo som si poplakala...ale dobre mi padlo....

lencok

som rada ze ti je lepsie, aj mne je:-)...joj ked je laska je vsetko hned krajsie...bruni tak dnes sa dobre vyhajaj pekne do ruzovucka...

brunuska

dakujem-aj ty!!! pohana a zachranuje zaroven- bez lasky niet zivota a zivot nema zmysel. drz sa kocka! :-) a dik- hned mi je lepsie-ani masla nebude
:-))))

lencok

jasne ze zavita....:-) ci uz zavitala.....? nech sa ti dari bruni, nech mas kopec lasky........ta nas pohana vpred

brunuska

dakujem lencok !!! zavita??? :-)
no necham si pre seba... ved citas uzkost :-)
neboj sa nic- lencok- priatel je ten co ta nikdy nezradi a ak aj ano tak nikdy nie umyselne!!! a ona to umyselne robi !!!

lencok

bruni si silna osobnost...a obdivujem ta ze si to prekusla a si s nou zostala v kontakte...musi to byt narocne, a ty si odpustila, fakt klobuk dole...druha strana ti to vsak uz nevysvetli ako si napisala...verim ti ze sa bojis a mas obavy aby to tak nedopadlo v znova v inom vztahu...ale skusme sa na chvilku zbavit strachu a dat priestor laske, dufam ze k tebe coskoro zavita a budes stastna...