Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

ahojte vsetci,tusim tu niekto spominal ze nedokaze povedat nie.tak to je aj moj problemos.tiez to nevelmi dokazem,a co sa tyka asertivity tiez to nie je bohvieco.pri pri nasich uzkostiach by sme sa to mali naucit,lebo to ze nevieme nahlas vyslovit nase priania a nazory,v nas uklada emocie-nie velmi pozitivne pre nas.jednym prikladom proti navratu ochorenia je prave to byt asertivny-cize vyjadrit si svoj nazor..prajem pekny dnik

anna007

ak nemate co napisat K TEME tak o com to je, pravdupovediac clovek tu hlada niekoho s kto mu poradi alebo pochopi a vy o sexe a laske...zda sa vam to ok

anna007

bobec brunuska ste asi chore lebo od veci pisete, nie k teme ak vaM NIC nevravi odpalte si depresie liecit yo vztahov inam.chore

brunuska

cccc nie iba v BA aj u nas uz mame zmrzku-mnam hned som si dala tri kopceky :-)no dnes je znovu nejaky cudny dnik-len sa tak motkam a nechce sa mi nic :-)) dobre heslo panika- co mozes urobit dnes odloz na zajtra a zajtra to odloz na pozajtra :-))) ja to tak robim-odkladam odkladam- a ked sa to uz neda-urobim naraz a mam pokoj!

panika

no a s tym pocasim a naladou mas Bruni pravdu.Mala som dnes (na dnes) velke plany,co vsetko urobim a kam vsade pojdem.je skoro 12 hodin a ja som este doma.Este ze den ma 24 hodin. No asi to zase bude v style-co mozes urobit dnes odloz na pozajtra a mas 2 dni volna:)

panika

Ahojky,vedela som,ze na tu zmrzku niekto skoci.ale nekecam.Ozajstna zmrzka zo stanku na ulici, nie niekde v nakupnom centre.to je caro velkej BA