Úzkosť

damaxy

tish ja si ked mam nieco,co nazveme neprijemne pomaham takto ze>caka ma to o povedzme desat hodin,bude to trvat hodinu.Takze si hovorim o jedenas t hodin mi uz bude super,tesim sa na to prijemne a pomaha to a poviem si aj ze to je len hodina a co je hodina z celeho dna len jedna 24 tina a hned sa to zda len takou troskou a ostava mi mnoho dobrych hodin.Tak co na toto povies?A mozno prave ta jedna hodina,ktoru tam stravis bude tou prijemnou spomienkou na tvoj den.To je moj pohlad skus sa ku mne pridat a hladat len to dobre na zajtrajsku.

Veve

Ahoj This To je dobré keď si zavolala psychologičke. Ja som tiež chodievala psychologičke na psychoterapiu viac ako dva roky a pomohlo mi to.Nemusíš sa ničoho báť práve naopak.veľmi ti to pomôže tak ako aj mne. Ja som sa s ňou rozprávala a zdôverovala sa jej.Potom sme mali imagináciu-to je terapia kde som mala zavreté oči a musela som sa uvolniť. Bolo to formou predstáv a potom čo som videla som musela napísať a nakresliť. Pracovali sme s mojím strachom. Nedávno sme ukončili terapiu ale nie preto že to mám za sebou. Práve naopak. Tie predstavy boli dobré na to aby som ich raz uskutočnila v živote a aby som sa nevzdávala.
This keby si sa potrebovala čokoľvek spýtať tak som tu pre teba:-)
Zatial sa majte:-)))

damaxy

ahojte aspon vas pozdravimlepsie je povedat,ze nestiham ale to by nebola pravda.Len mam trochu ine veci okolo a tak nech nam je dnes dobre vsetkym

Dee

giv, teraz mam stretko s panikou, ale potooooom som u teba. Uz si nam zarobila peniazky? Vies aby sme mali co preratavat:o)

giv.

ahojte, pozdravujem vstetkych, zvlast moju sestru jedinu imaginarnu. ako sa mate? dee, kde si? bal sa a sup za mnou. aj bobko. krasny dnik aj steffy a ostatnym babenkam. papapa

stanko

Odkaz pre škoricu: aby homeopatický liek pomohol, musí byť vybratý podľa princípu najvyššej podobnosti. Ak sa rozhodneš pre homeopatiu, je treba sa obrátiť na klasického homeopata.

Dee

wow, to by bolo super, keby to bolo uz zajtra. Aspon by si o tom nemusela tolko uvazovat, este by si si to nahodou rozmyslela:o)