Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katty19

tishka, ahoj:) ňa, tak toto, no, čo to? čo toto tuto? Mojenko, si úžasná, veď viem, nie? ani neviem o čo ide, ale tie verše sú také suprové; normálne by som ťa najradšej poprosila, nech pokračuje, také niečo som ešte nezažila, ale berie ma to:)
ja vám teda poviem, ak by mne niekto takto, tak stekám ako kvapka po obločnici, jaaaaaaaaaaaj:))
nebuď smutná a úzkosť zahoď do vreca, všetko bude dobrééé:)
urobila si na mňa hlboký dojem, vieš?

inka

krasny večer všetkym prajem aj ked burky a blesky biju,ale po každej burke sa vždy vyjasni a to čo zničila sa postupne dava do poriadku.
tishka prajem ti z celeho srdca aby tvoj dažd už konečne utichol a tvoja obloha sa vyjasnila!

damaxy

Svetojanske musky veselo lietaju a tak sa vyberte ich vecer pohladat,mozno nejake svetielko prinesu aj do nasej duse,alebo nech ho odnesu od nas ku niekomu,vyberte si a poslite ho dnes niekomu to carovne svetojanske svetielko to,ktore rozsvieti lasku v nasich srdciach...

damaxy

kazdemu z nas dnesny den nieco priniesol.Niekedy si ,ale svoje utrpenie prinasame sami.Preco?Keby sme to vedeli,vsak?

stratený dažd

laska...prosím...
laska...nenechaj ma stekat prudom po zemi...chcem ztiect po tvojom tele ..v tebe strateny...navzdy tvoj strateny dazd...navzdy ten ktory ta miluje...

stratený dažd

ked burka v nas prehrmi...a vietor spet priveje sny..budem uz iny...budem ti laska kracat v petach pokorny...budem ti v objati strazit den ked ho rano otvoris..budem ti v noci strazit spanok...kym nenadide rano...budem tvoj strateny dazd...co tuzi stastie pre nas dvoch najst...

stratený dažd

som strateny dazd..co sposobil burku v nas...laska vrat mi nase sny...odpust mi ...zavri vo mne dvere strachu...neustal som svoj hnev...ale lasku si snad este ustat smiem..dovol mi..vratit nam nase sny...som strateny dazd..co ta tuzi znova najst..

damaxy

Tish je mi to luto,ze si vcera mala taky tazky den.Skoda,ze sme tak daleko od seba,ale ved raz...sa vsetkozle na dobre obrati a cas zahoji vsetky rany ktore nam ustedril,a poznanie nam prinesie mudrost a strach je len preoblecena nevedomost.Nedajme sa a pekny vikend.Na svete je tolko ludi co potrebuju priatelstvo,pomoc a lasku a tolki o to stoja,tak ich treba najst a odovzdat kus seba.Tam niekde ma to vsetko zmysel,robit zivot znesitelny inym a potom sa stane takym aj pre nas.Rozdavat radost a vzapeti ju dostavat spet.Toto prezivam v posledne dni,moji mili a i ked niektore veci by som chcela ,aby boli inaksie a nie su nevadi mi to tak.

tish

ozaj ahojcek katty :)
dnes mi po dlhom case prislo velmi zle. dovod? sam sa tu dnes predstavil. ale zvladla som to. aj ked este stale citim napatie. idem si lahnut, dnes som mala tazsi a smutny den. dobru noc prajem vsetkym