Prosím Vás, mal tieto kvapky už niekto? chcem si ich objednať, ale keby niekto náhodou mal skúsenosť s nimi budem rada:)
Kvapky na rast mihalníc
Sérum na rast rias - track.miralash.com Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.
použivam bio vegansku maskaru na oči a prijde mi, že u moje mihalnice hustejšie a dlhšie.Použivam ju cirka dva mesiace a rozdiel som si všimla zhruba pred tyždnom.
trzby mozno ano, ale ci vysledky su fajn, ci ozaj to nieco prinasa, to myslim, ze je dost na polemizovanie
Každú minútu vybavia novú objednávku. No nekúp to! štatisticky vlastne v mojom okolí je niekoľko užívateľov spomínaného séra. Tie tržby musia byť bohovské.
PS mala som a gigalash a aj moja sestra,nič nepomohlo. Aj keď je to lacnejšie aj tak vyhodené zbytočne peniaze
Zdravim,ja mám pozitívne skúsenosti s hairplusom. Hoci cena je vysoká ale vydrží veľmi dlho.
Málinko treba dať,stači.
Teraz ju mám 2x.
1x som požívala viac a niekedy aj 2x za deň,začali mi červenať a svrbieŤ očí.Vtedy mi vydražalo 7 mesiacov.
2x iba raz používam,jedným ťahom na obe oči.Teraz mám 10 mesiac a ešte stále je vňom.
Ak ťa to zaujíma zaregistruj sa na marionnaud alebo fann. A počkaj na zľavu. Davajú na MDŽ alebo na valentína zľavu 20% a iba vtedy si kúp lacnejšie výjdeš. Potom ako si kúpiš dostaneš aj poukážku. Ja vždy čakám na zľavy a vtedy si kúpim. Ale jedna známa ktorá robí mihy aj ona má pekné a hovorila mi že používa nanolash,a to je za 39 € ,lepšia cena.
Gigalash- odskúšané.
Majora funguju ako ktore. Riad sa cenou a to, kde sa to predava. To mas ako s autami, je rozdiel si kupit Daciu alebo Mercedes. Cize cena odraza kvalitu a ked sa to predava v retazcoch luxusnych parfumerii, tak si mozes byt ista, ze to funguje, lebo taky retazec nie je odkazany na podvadzanie zakaznikov a okrem toho je tu napr. SOI, cize ak si kupis serum na rast mihalnic a nezaucinkuje ti a predajca ti nevrati peniaze, tak SOI ho donuti. Ale neboj, funguju, len dodrzuj navod, ja som to prehanala s aplikaciou a ked som sa stazovala, tak mi vysvetlili, ako to mam pouzivat (necitala som si to, co uz) a uz bolo vsetko OK. Dokonca ja som musela predcasne prestat s aplikaciou, lebo nosim okuliare a tie mihalnice mi zacali suchat zvnutra po sklach. Nikto neveril, ze nemam umele. Ta cena je sice dost, ale ked som to preratala na lepene a kolko mi vydrzia a ze mi vypadali potom aj moje, tak nebolo o com rozmyslat. Mas prirodzene svoje bez lepidla a umelin. Ale je to ja kazdej, ktora ako rozmysla.
pomahaju tie sera vobec? Naozaj je vidno aspon minimalny rozdiel?
namiesto kvapiek skus nejake serum Vyzera to ako tekuta linka a nanaša sa to pozdl mihalnic rano a večer. Cca po mesiaci je vidno prve rozdiely