Prosím Vás, mal tieto kvapky už niekto? chcem si ich objednať, ale keby niekto náhodou mal skúsenosť s nimi budem rada:)
Kvapky na rast mihalníc
Betad, nebud si az taka ista, ze to nema ziadne postranne ucinky, tu napr tvrdia, ze veru na mnohych mala, dokonca zmenila farbu oci a po prestani pouzivania mihalnice zredli a zkrehli
www.ehow.com
Ste normálne? :D
Jesusmáriajozef, vy si fakt kydáte do očí tie kvapky?! Áno, uznávam... rastú z nich mihalnice, ALE zdravému oku môžu kvapky proti zákalu oka dooosť poškodiť. Rovnako ako ricínový olej, ktorý riasy síce vyživuje, ale hrozí z neho slepota.
Zlaté moje, nebuďte natoľko hlupučké, že si zničíte zrak kvôli dlhším riasam... a navyše, akonáhle tieto prkotinky prestanete používať, tak vám dlhšie riasy zase vypadajú a narastú pôvodné - kratšie. Fakt to stojí za to riziko, slečinky? :D
lucinelienka, mozno nemas 15 rokov, ale rozum sa ti urcite na tych 15-tich zastavil. A aplikaciu kvapiek si lahko najdes aj na nete...staci pohnut tym "dospelym" rozumom:)
lucinelienka, Lumigan zdaleka nestoji 45eur :-DDD
A co hair boost od facevolution??je to v podobe cirej ocnej linky,mate s tym skusenost??
dievčatá, keď neviete ako sa kvapky aplikujú, tak sa k tomu láskavo nevyjadrujte, ďakujem:)
pouzi radsej ricinovy olej cisty z lekarne, ten velmi pomohol mne..
aj ja som rada, ze niektorych ludi netrapi nic ine ako to, ci mat hudste mihalnice za cenu poskodenia zraku...
milá paasažierka, buď taká dobrá a nepoučuj ma, čo mám robiť. Ja nemám 15 rokov, mám zodpovednosť sama za seba a nikto sa ťa nepýta na tvoj názor!!
tie kvapky v damskom klube boli iné, ale predpokladám na tom istom princípe a stoja až okolo 90€, čo je o polovicu viac ako Lumigan.
ten gel vo forme linky som mala a vypadali mi z neho riasy asi na 1cm viecka
ale tie, co chcu na tento ucel pouzivat Lumigan alebo ine podobne kvapky urcene na liecbu glaukomu (zeleneho zakalu), by si zasluzili...