Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kvapky na rast mihalníc

RNG

Betad, nebud si az taka ista, ze to nema ziadne postranne ucinky, tu napr tvrdia, ze veru na mnohych mala, dokonca zmenila farbu oci a po prestani pouzivania mihalnice zredli a zkrehli
www.ehow.com

JahO_Odka

Ste normálne? :D
Jesusmáriajozef, vy si fakt kydáte do očí tie kvapky?! Áno, uznávam... rastú z nich mihalnice, ALE zdravému oku môžu kvapky proti zákalu oka dooosť poškodiť. Rovnako ako ricínový olej, ktorý riasy síce vyživuje, ale hrozí z neho slepota.
Zlaté moje, nebuďte natoľko hlupučké, že si zničíte zrak kvôli dlhším riasam... a navyše, akonáhle tieto prkotinky prestanete používať, tak vám dlhšie riasy zase vypadajú a narastú pôvodné - kratšie. Fakt to stojí za to riziko, slečinky? :D

kvapky

lucinelienka, mozno nemas 15 rokov, ale rozum sa ti urcite na tych 15-tich zastavil. A aplikaciu kvapiek si lahko najdes aj na nete...staci pohnut tym "dospelym" rozumom:)

lucinelienka

milá paasažierka, buď taká dobrá a nepoučuj ma, čo mám robiť. Ja nemám 15 rokov, mám zodpovednosť sama za seba a nikto sa ťa nepýta na tvoj názor!!

tie kvapky v damskom klube boli iné, ale predpokladám na tom istom princípe a stoja až okolo 90€, čo je o polovicu viac ako Lumigan.

pasazierka

ten gel vo forme linky som mala a vypadali mi z neho riasy asi na 1cm viecka
ale tie, co chcu na tento ucel pouzivat Lumigan alebo ine podobne kvapky urcene na liecbu glaukomu (zeleneho zakalu), by si zasluzili...