Prosím Vás, mal tieto kvapky už niekto? chcem si ich objednať, ale keby niekto náhodou mal skúsenosť s nimi budem rada:)
Kvapky na rast mihalníc
Je teraz taká novinka na to určená, niesú to tie kvapky Lumigan, to je niečo úplne iné, ale gél ktorý je v takom balení ako tekutá očná linka a tak isto sa aj nanáša.
Vy nie ste normalne-pouzivat kvapky urcene na liecbu tazkeho ocneho ochorenia-glaukomu-na rast mihalnic! bodaj by ste casom oslepli.
Ahojte.Tak ani ja som nevedela že niečo také je. Asi tak pred dvoma týždnami som pozerala Dámsky klub a tam ukazovali dáke kvapky na podporu rasu mihalníc.Tiež som bola s toho prekvapená.Juicy myslíš že tam sa bavili tiež o kvapkách Lumigan..??Ta relácia je aj v archíve.Díki.
ahojte, to som ani nevedela ze nieco take existuje :D treba na to recept? kolko to asi stoji? dakujem
no super, že si mi napísala, lebo tie lumigan sú oveľa lacnejšie, ako tie, ktoré som našla na nete. tak ti ďakujem, idem ich objednať:)
Ahoj, ak myslíš kvapky Lumigan, ja som ich použivala. Mihálnice mi zhustli a narástli. ale treba to používať každý večer, minimálne 4 týždne, ideálne 8 týždňov. keď ich prestaneš používať, po vypadnutí ti narastú znova kratšie. Keďže som lenivá, už ich nepoužívam, ale pomohli :)