Kvapky na rast mihalníc

Maryam

Zapojím sa ... používam Gigalash cca 3 týždne ( poctivo ) a vôbec nič sa nedeje . Riasy mám rovnaké ako pred používaním tohto zázraku .. jemné , svetlé a na koncoch biele ... takže za mňa dámy - zbytočne vyhodené peniažky :-)

pomocnica

bolo to síce už dávno (táto téma) ale pre ostatných ricínový olej je podľa mojich skúseností dosť dobrý. :DD na mihalnice hlavne, má viacúčelové využitie ale na mihalnice pre mňa naj. :DD no ak chcete tak vyskúšajte. :DD

Annys

Jaja85 ak je to cišlo vedľa tvojho nema rok narodenia, tak mala by si vedieť že distribútor nieje výrobca ... o môže to distribuovať hocikto ale bez tak vyrobené v čine, a presne je to tak čítala som rôzne diskusie že sa jedna o totálny čínsky predražený výrobok na ktorom ide niekto ryžovať. Nebuďte hlúpe ženy je to totálny oblb.

Hulahup

Tak to nechápem ako je možné že ti to nefunguje. A ty používaš Gigalash alebo nejaké iné sérum? Lebo ja mám teraz Gigalash používam ho cca dva týždne a už vidím že mám riasy fakt hustejšie a dlhšie približne o dva milimetre, takže nemôžem ani krivé slovko povedať

Erika7777

Ahojte. Ja neviem ako je to mozne ale mne to neucinkuje a to pouzivam pravidelne cca mesiac! Ani antibiotika som tak poctivo nebrala .. . .

Milkamilka

Nikomu by som neodporúčala používať kvapky pre pacientov so šedým zákalom. Ono to totiž má aj vedľajšie účinky o ktorých ale málo kto na fórach hovorí. Najlepšie je kúpiť si sérum ktoré je na predĺženie rias určené. Ja mám tiež Výborné skúsenosti s Gigalash alebo aj s Hairplus. Hairplus je však dosť drahé, už som ho dlhšie nepoužila.

Siariska

Ahoj, no ja používam jedine GigaLash. Je to jediné sérum kotoré na mňa zafungovalo. Mala som požičané od kamošky realash a aj hairplus od maminej sestry a nič. Jedine čo mi pomohlo je ten GigaLash. Som sa zapotila kým som sa k tomu dopracovala :-D