Prosím Vás, mal tieto kvapky už niekto? chcem si ich objednať, ale keby niekto náhodou mal skúsenosť s nimi budem rada:)
Kvapky na rast mihalníc
takym kvapkam neverim, radsej chodim na umele riasy
Gigalash su zbytocne vyhodene peniaze. Po pravidelnom a svedomitom pouzivani, zial efekt nulovy.
Zapojím sa ... používam Gigalash cca 3 týždne ( poctivo ) a vôbec nič sa nedeje . Riasy mám rovnaké ako pred používaním tohto zázraku .. jemné , svetlé a na koncoch biele ... takže za mňa dámy - zbytočne vyhodené peniažky :-)
Sérum na rast rias - track.miralash.pl Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.
bolo to síce už dávno (táto téma) ale pre ostatných ricínový olej je podľa mojich skúseností dosť dobrý. :DD na mihalnice hlavne, má viacúčelové využitie ale na mihalnice pre mňa naj. :DD no ak chcete tak vyskúšajte. :DD
Jaja85 ak je to cišlo vedľa tvojho nema rok narodenia, tak mala by si vedieť že distribútor nieje výrobca ... o môže to distribuovať hocikto ale bez tak vyrobené v čine, a presne je to tak čítala som rôzne diskusie že sa jedna o totálny čínsky predražený výrobok na ktorom ide niekto ryžovať. Nebuďte hlúpe ženy je to totálny oblb.
Tak to nechápem ako je možné že ti to nefunguje. A ty používaš Gigalash alebo nejaké iné sérum? Lebo ja mám teraz Gigalash používam ho cca dva týždne a už vidím že mám riasy fakt hustejšie a dlhšie približne o dva milimetre, takže nemôžem ani krivé slovko povedať
Ahojte. Ja neviem ako je to mozne ale mne to neucinkuje a to pouzivam pravidelne cca mesiac! Ani antibiotika som tak poctivo nebrala .. . .
Nikomu by som neodporúčala používať kvapky pre pacientov so šedým zákalom. Ono to totiž má aj vedľajšie účinky o ktorých ale málo kto na fórach hovorí. Najlepšie je kúpiť si sérum ktoré je na predĺženie rias určené. Ja mám tiež Výborné skúsenosti s Gigalash alebo aj s Hairplus. Hairplus je však dosť drahé, už som ho dlhšie nepoužila.