Nechcem tu riešiť čo je zdravá strava čo nie, ide mi len o nejkú psych. podpru , chcem tu písať moj jedálniček. Mám okolo 66 kg a 168 cm, cítim sa strašne, môj problém je v tom že som jedávala len ovocie a zeleninu a od vianoc som to úplne pokašlala , snažila som sa asi 25x a asi 25x som znova a znova pokazilo všetko. Musím začať jesť normálne.
Chudnutie zdravou stravou
:-)
ahojte baby, rano som mala zopar fifi bananov a potom rozmixovane banany (3 velmi velke a 2 stredne) s malinami na kasu. mnam mnam mnam a do toho zvysky avokada po synovi
dnes chcem byt surova do vecera, obed budu banany a vecera manga
musim zohnat pomarance, velmi sa mi ziadaju
a takisto sa mi ziada zelene, ale odstavovat nemam cas momentalne tak neviem, vcera som kupila spenat a salat na odstavenie uz len mat sluzku
krasny den!!! ja som dnes extra pozitivne naladena, uvedomila som si nejake veci ohladom syna a je to lepsie, skratka on je to prvorade a musim to brat tak ze sa mu zatial podriadujem, chcem to brat tak intuitivne nechcem robit veci lebo sa musia ale aby jeho intuicia rozhodla a veru nas vztah je harmonickejsi
ahojte baby. ja som dnes zatial mala len grep a rajciny, salat sa mi vcera neporadilo robit, lebo som prisla az okolo pol desiatej a uz som nechcela mixovat. takze hadam dnes sa mi to podari. datle som si namocila. na obed budem mat varene. snazim sa ist na to radsej postupnejsie- teda len rastlinna strava a ked budem pripravena, tak len surova, hadam sa mi to poadri.
maoam tiez tomu verim, ze to vyjde!
Na obed som malo ochutnala z vareneho ale nechytilo mi, vadil mi ten syr. Potom som mala pil litra čerstvej šťavy z mrkvy zeleru uhorky a červenej repy. Večera 3 manga a datle.
Hroznu chuť mám na sezam ale nie je namoceny...
Ináč tie datle do salatoveho dressingu treba namocit na noc aspoň.
Ja by som chcela žiť v nejakej tropickej abo subtropickej krajine kde by bežne ovocie rástlo všade aj v mojej záhrade plnej banánov durianov máng granatovych jabĺk mangostanov čiže v thajsku. Bozeeee veľmi po tom túžim.
Ja som dnes takisto mala chlebík, ale inak ostatné všetko surové... obedík : šalát zo zel.olív, paradajok, čínskej kaupsty a ľad. šalátu :) vynikoš :)
Danka, pekny a myslim, ze velmi realny a splnitelny sen, aj v okoli BA :DD, nech ti vyjde :D
ja ked budem velka, predam svoj dvojizbacik a kupim si domcek, maly, ale s veeeeeelikou zahradou a budem sadit a okopavat a burinu trhat a polievat o sto-tristo . nasi mali zahradu, minuly rok ju predali, skoda, mam k tomu vztah . nuz co uz.
takze dnes som ako jedine varene jedlo mala spenat s pohankou, dobrotka a dala som si uz aj kesu orechy (natural samozrejme). kupila som si aj grep, lebo idem cvicit, po cviceni mi treba este sladke. na veceru idem robit ten salat, co pisala watermelon. urcite bude mnamki mnam.
no bude to nase prve spolocne sadenie, snad neskoncime skor ako zacneme.
zasmiala som sa na vlastnej vypovedi...najdite chybu / vsetok zem
evcca zavidim v dobrom aj ja chcem zahradku, snad raz budem mat a s malym by som teda nasadila hehe, on by vsetok zem pojedol..., prijemne sadenie,