Nechcem tu riešiť čo je zdravá strava čo nie, ide mi len o nejkú psych. podpru , chcem tu písať moj jedálniček. Mám okolo 66 kg a 168 cm, cítim sa strašne, môj problém je v tom že som jedávala len ovocie a zeleninu a od vianoc som to úplne pokašlala , snažila som sa asi 25x a asi 25x som znova a znova pokazilo všetko. Musím začať jesť normálne.
Chudnutie zdravou stravou
ja som mala dnes rano salatik ovocny,obed smoothie z cvikly,hrasku a oliv
ja mam prave kapustovy salat s paradajkami a petrzlenovou vnatou, je to neskutocne dobra kombinacia.
Bre ranko,
Dnes som mala 1,8 l smoothie zo špenátu pomaranče banány a goji.
Dnes je krásny deň, tak veľa šťastia v hamani toho najzdravsieho!!!
ja dnes jahôdky a kopes listovej zeleniny :D
velmi pekne si to napisala, ze cisty domcek bez toxinov :)
minule som zjedla surovy zltok, mnam chutil mi. Kvoli vit B12 kedze kojim a chcem aby mal aj syn, on ho nechcel jest, potvora mala.
Fu ja si uz vobec nepamatam kedy som zala ci je to 2 roky ci 2 a pol ci viac. dostala som sa k tomu tak ze som mala stale nejake zdrav. problemy, zapaly posvy mocoveho mechura a afty a kedze to su velmi bolestive veci, povedala som si ze takto trpiet nemienim. a tak som zacala citat o zdravi. no a este vlastne som chcela mat dieta a chcela som mu poskytnut cisty domcek bez toxinov aby sa u mna citilo co najlepsie a bolo zdrave. no a ked som citala rozne veci o zdravi tak som zacala vylucovat skodliviny az som vylucila uplne vsetko varene. zdravotne problemy odisli ako mihnutim carovneho prutika, uplne vazne.
uz veganstvo je podla mna super
ja sa snazim byt veganom, velmi. a najlepsie surovym, ale na to treba naozaj cas. vegetarian som uz dlho, ale momentalne som vo faze veganstva, i ked tie vajcia si neviem odpustit. zatial. aj na to pride. a potom budem surova. tesim sa na to. je to pre mna velka vyzva a citim ako sa zmenou tej stravy vyvijam, k lepsiemu cloveku, bytiu a zdraviu. dnes mam na obed bezvajecnen cesoviny a spenat (nazahusteny). watermelon a ty ako dlho tako fungujes? prisla si na to sama? alebo ako si sa k tomuto vobec dostala?
torta bude ked budem mat viac casu ale bude urcite :)
dana ty ked varis tak vegansky? ci jes vsetko?
ja som zatial kiwi- mandarinkova :) obed vareny a potom mam na plane zjest uhorku a ladovy salatik, dalej a uvidi. tesim sa, ked budes pisat repcept na tortu!
halo kde ste vsetky?
ranajky: smoothie zo spenatu a pomarancovej stavy, este budu banany