Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...
Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
anjelik dakujem za radu, ale si tiez mimo, prepac...ako som pisala v prispevkoch dolu, moj si na nedostatok slobody stazovat nemoze.ide o to, ze takto sa sprava castejsie a hlavne vtedy, ak sa mne nieco nepaci a poviem si svoj nazor, ktory nekoresponduje s tym jeho
Malo tam byt ze nadava a to mi vadi...
Tak môj názor k tomu, čo sa stalo. Ak sa dvaja milujú, také to prvé zaláskovanie...tak si to skús predstaviť ako dva hadíky, čo sa okolo seba ovíjajú. Jeden k druhému sa túlia, je im nádherne. Ale bohužiaľ, netrvá to naveky a jeden hadík začne pozerať na druhú stranu a stále viac a viac sa odťahuje. A ako to vníma ten prvý hadík?? Ako ohrozenie. Začne panikáriť, lebo zrazu necíti to teplo a cíti sa osamelý. A začne robiť všetko preto, aby sa ten druhý hadík zase k nemu vrátil a pozeral iba na neho. ..:o) Bez urážky, prosím...
A ak teda chceš poradiť..ujasni si, o čo ti vo vzťahu ide...či o toho hadíka, čo je na tebe zavesený 24 hodín a 24 hodín dýcha a myslí len a len na teba, alebo si normálna, samostatná a dospelá žena, ktorá toho druhého skutočne miluje a aj skutočne chápe, dopraje mu to, čo je aj pre ňu najpríjemnejšie a to je sloboda. Potom to bude ten skutočný vzťah a nie závislosť a vydieranie a trápenie a zbytočný plač pre hlúposti.
a zaraza ma, preco analyzujete ze ma problem jej zavolat po siestej? hlavne ty linoesssss ked si pisala ze ho ma nechat aj dychat...to jej ma volat rano, naobed, poobede a este aj po siestej? akoze nestaci ked zavola pred siestou a sa porozpravaju? naco minat peniaze este aj potom ked netreba? a fakt ked uz spolu hovorile cez den, naco to riesit...
To teda nie je dobre, ked sa takto vyjadruje castejsie :( Ako uz predo mnou pisali, daj si pozor, aby si po case nezacala na vsetko prikyvovat, len aby bol kludny. Zrejme ho mas rada, tak by som sa s nim skusila o tom vsetko porozpravat. Moj priatel ked je unaveny alebo nema naladu, tiez sa ku mne nesprava ako k princeznej, ale co je vela, to je moc...
Lioness tak to napis nejako inak, toto je presne o com hovorim, ako mam vediet, ze to nemyslis ako vysmech ked takym stylom pises? Dik za radu, ak to teda myslis vazne, ale on mi zasa povie ako dovod to, ze vyje*ancom prachy davat nebude.To iste raz povedal, ked som mu zo srandy navrhla, nech prijde taxikom, lebo pil...Proste nadava a to mi.Myslim, ze takto by sa zamilovany muz spravat nemal a o toto mi islo v teme, zistit, ci sa aj zamilovany chlap moze takto chovat alebo ma ten clovek vlastne ani nemiluje...
Vas vztah ma velmi dramaticky vyvoj. Je to skoro ako z telenovely na 500 pokracovani. Napis nam aj zajtra, co si mu povedala a co ti povedal on.
prepac, ale mne to az take strasne nepripada..proste nemal naladu..a co? nie kazdy den je super...asi chcel mat chvilu klud
tak neviem, ale ypsilonka sa nevyjadrila ci to furt tak reaguje ked sa mu nieco nepaci, alebo ze ci to bol len ten vybuch...
linoesss a nemas zac, aj na buduce, len pis trosku menej odveci jak teraz nech to mam jednoduchsie:D
ypsilonka, ale pred siestou ti zavola aspon raz za den nie? alebo tak min 1sms je ne? /ked si pisala ze hej/
Uz som mu to raz povedala, ze mi vadi, ako sa zachova, ked nie som sladka a dobra a vsetko je v pohode, tiez mam pravo na to, aby mi nieco vadilo, povedat si svoj nazor a vies co mi na to povedal? Ze ved prave to robi aj on... A ked som mu povedala, ze akym stylom sa so mnou rozprava, ze to tak nema byt, tak povedal, ze ja ho vytacam...:(