Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...
Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
lioness no vidis, tak radsej mi skus povedat nazor na to, ze preco ho tak serie par eur navyse, ked dobre zaraba...zeby mu na mne az tak nezalezalo, ked sa musel vyjadrit tak ako som napisala?
neviem, podla mna je prezvananie normalne v pubertalnom veku..a nie kazdy to ma rad
a linoessssss, ty neviem na koho sa tu hras, mam taky pocit ze zo seba robis majsterku svetu, ze si zozrala vsetku mudrost sveta ked toto rozpravas....ypsilonka nikde nenapisala ze mu prezvana kazdy den a pise 100sms a neviem co, z jakej riti ste to nabrali? potom nechapem jak ze s vami moze byt vas priatel ked uz taku blbost viete pretocit na uplne nieco ine... opisala iba dneskajsi den kvoli tomu, lebo ju zarazilo ako sa zachoval, a to ze jej priatel napise sms a ona len prezvoni /jedno pipnutie/, lebo nema kredit a aby vedel ze mu dosla sms, to je normalne...takze neviem co riesite...
ypsilon pisala si ze sa to stalo len teraz, neries to, bol to fakt asi len vybuch, keby sa to stavalo castejsie, potom zacni riesit a uvazovat
ypsilonka :) ak je niečo v úvodzovkách, ono to má aj svoj zmysel, že prečo to tam je :-)
jasné, strašne ti závidím , že sa ti partner ozve počas dňa. mne sa ten môj neozve ako je mesiac dlhý. my spolu vlastne ani nechodíme, ja som si to vymyselal :D :-D
;-)))) môj má tiež zjavne taký istý paušál ako má ten tvoj, a voláva mi aj po šiestej ;-))))) tak neviem no...
natusa42, a to ako prečo s ním chodíš teda?
natusa preco neveris? :D ja taketo veci neriesim na fore, ale potrebovala som to niekde napisat, lebo ma to zabolelo.. proste ja som jemu nikdy nezanadavala, tiez byvam unavena z prace a nevrla, ale nevybijam si to na nom, neviem, ako sa mam zachovat, on sa zajtra bude spravat ako chudatko a ja zasa rezignujem...:( no a k tvojmu problemu, lubis vobec toho chlapca? :) nic v zlom
hm ..a nahlas ti normálne takto zahrešil ?...hm ..hm hm ...tak je potom neskutočný hulvát a s takým by som nestrácala čas ...a neverím tiež,že máš 25 nič v zlom :) ...a inak,aj mne sa stalo,že volala som s priateľom a tiež nebol dvakrát nadšený,ale ..no to sa stalo max dvakrát za život ..
božeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..baby ja mám zase úplne iný problém..ja mám na háku chlapca svojho ..a ON mi aj dvakrát za den napíše sms ,alebo vyvoláva ..aj dvakrát ..a ja šaliem z toho...neznášam to ...WR,by som zabila ...a proste on ma uhana a ja ho mam na háku ....nepochopím proste takých ľudí
draha LIONESS zas si mimo ty.jasne som napisala, ze volava len on a to ze si posleme mozno 5 sprav denne ta trapi? zeby zavist, ze niektori chlapi sa cez den aj vedia ozvat?? a ano, budem to riesit s nim, ale niekedy si clovek chce vypisat co citi, aby sa ukludnil!
IOTA dakujem za nazor.nie je to prvy krat.staci, ze ja prejavim naznak nesuhlasu, alebo sa na nieco stazujem a on uz je takyto:( ked som dobra a ako sa povie poslucham, tak je aj on dobry, ale akonahle sa mi nieco nepaci, zmeni sa.neviem, co si mam o tom mysliet, sme spolu len pol roka, take zaciatky...
LIMBERKA no ja som to uz predychala, ale boli to, ked sa milovany clovek takto sprava, nech su dovody ake chcu...
Maruska_123, ona sa hlavne pytala na nieco uplne ine :) To, ze si dnes pisali a potom mu chcela zavolat neznamena, ze je to stihacka, ktora s nim musi byt stale v kontakte a zasluzi si iba reci ze ho ma nechat na pokoji. Celkom ma to udivuje tieto nazory tu...
ypsilonka, nerozculuj sa, nestoji to za to... Ako niekto predo mnou pisal, bude dobre sa o tom porozpravat, hlavne v klude. Drzim palce, aby to dobre dopadlo!
ypsilonka a co sa cudujes ze sa tak spraval? mna keby niekto zacne prezvanat, tak asi ho tiez poslem do prdele....kolkokrat ma niekto prezvana, ja utekam cez cely dom k telefonu a potom to prestane zvonit...vies si asi predstavit aku mam potom naladu