Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(

Príspevok v téme: Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
ypsilonka

Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...

fooo

presne ako hovori lionessss, ja som myslela ze tu riesis len jeden vybuch, ale ked sa to stalo viac krat, to fakt musis sa porozpravat len s nim, mozno ti povie take argumenty rozumne, take veci o ktorych si ani netusila..mozno ti povie nieco take, ze sa hned budes vediet rozhodnut, ze takto s nim dalej nechces byt...

ypsilonka

3NTT ty ho nepoznas, on by nezavolal naspat, uz sa to stalo predtym...

FOOO ano, trapi ma presne to co si napisala a urobim to, co som odpisala dolu pre lioness...

lionesssssss

začneš mu nadávať prvá? babula, šak nechovaj sa ako v škôlke //ty si ma udrel kýblikom? no počkaj, zajtra ťa ja udrem, keď to nebudeš čakať//

to nemá naozaj zmysel, mu nadávať len tak bez dôvodu. ako, dospelí ľudia naozaj to takto neriešia

a fakt nevládzem už, čokoľvek napíšem, ty to zneguješ tým, že on isto bude reagovať tak a tak. ška OK, ale aspon mu navrhni nejakú zmenu, povedz že sa ti to nepáči

neviem akú radu čakáš ešte

fooo

tak ked sa tak sprava stale ked si povies svoj nazor, ktory nekoresponduje s tym jeho, to znamena ze nadava a tebe sa to nepaci, tak mu to povedz ze sa ti nepaci jeho vyjadrovanie nech to zmeni, ak nie, potom sa s nim asi rozid nie? tak potom si mala napisat ze furt tak vybuchne ked sa mu nieco nepaci a ne tu pisat o mobile...ked niekedy zareaguje nevrlo, ale nenadava, proste normalne na nieco co sa jemu nepaci, to je potom normalne...sa s nim porozpravaj, nijak inak to nevidim a asi ani ty.... ale neries to ze ti nevola po siestej, to je somarina..ries len ine veci, asi ta trapi len to, ze nadava a jak reaguje, mozno ma fakt blbe obdobie...

natusa42

preboha ..ludia...nerieste kraviny,preco jej po siestej nevola,normalne sa smejem :D ..ved ..v prvom rade,asi ide o ine,nie ?

ypsilonka

lioness ok, vdaka, tiez nie som dokonala, ale uz som sa o rozhovor pokusila a dopadlo to ako som napisala nizsie...ja tentokrat budem chciet odstup aspon par dni a uvidi sa, ci si uvedomi, ako sa ku mne sprava.alebo zacnem niekedy nadavat ja jemu prva a ak mi zasa polozi, tak to ukoncim...

ypsilonka

3ntt lenze ja ked mu to oplatim a som tiez nevrla, on zacne byt este horsi, raz mi aj polozil telefon a urazil sa a pritom zacal on...a nechcem len prikyvovat na vsetko, aby ma nahodou neopustil, chcem rovnocennost a neviem, ako na to, lebo to vzdy otoci proti mne...

lionesssssss

fooo - ja to //analyzujem// iba preto, lebo pisateľka problému sa zjavne na to upla a nechápe podstate svojho problému. ja by som toto v živote s frajerom neriešila, takúto haluz. mne by to ani nenapadlo totiž

ypsilonka, na tvojom mieste by som si s ním sadla a viedla s ním dllllllllllllllllllllllhy rozhovor o vás. zistila by som (aspon sa pokúsila), prečo má problém ti zavolať, ísť taxíkom, a pod.(proste všetko čo teba trápi) a ak by odpovedal zas tak ako to ty popisuješ, tak by som pátrala po tom, prečo sa s tebou tak rozpráva. potom by som navrhla zmenu, a ak by nenastala - dovidenia.
a pracuj aj ty na sebe, vždy je na čom

a dovidenia aj tu

veľa šťastia

3nttt

nevyrabaj problemy.no tak bol neprijemny.a co?kazdemu sa raz za cas postasti.moj drahy mi da hned najavo ze ho otravujem (takym tym prijemnym podrazdenym hlasom) a urcite viem ze to nieje o tom ze ma uz nemiluje :) sak si mu mala tiez nieco odvrknut a bolo by.neprehanaj a nerob s toho vedu.on je chlap.on si zrejme doteraz neuvedomil ze nieco spravil a ty uz mas plnu hlavu blbosti.