Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(

Príspevok v téme: Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
ypsilonka

Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...

ypsilonka

jezisi kriste...

no dobre...keby si citala vsetky moje prispevky, docitas sa ze som s nim uz na tuto temu konverzaciu mala a aj to, ako dopadla a to, ze mu vynadam nebolo myslene v konverzacii, ale do telefonu, tak ako to robi on, nech vie, aky to je pocit, ked taku reakciu od milovanej osoby necakas!

uz to konecne chapes?

u mna to je lepsie uz teraz, lebo som mu napisala, co mam na srdci a nenecham sa tak lahko obmakcit...

lionesssssss

inak, tak pomimo otázka. vy ste ešte nikdy v živote nepoužili žiadny vulgarizmus vo vzťahu k vášmu partnerovi? sa mi zdá, že tu sú samí svätí a ja zhorím asi v pekle :D ja úplne v pohode nazvem napr. spomínaného telefónne operátora vyje*ancom aj pred frajerom a necítim sa za to nejako zle, alebo nemám pocit, že by sa mal so mnou za to rozísť

fooo

ked neustupi, nech ta opusti?? ked sa nechce spravat normalne /lebo vztah kde sa nadava takym sposobom ako si popisala, v takych situaciach ak sa to dvom nepaci, normalne nie je/ tak ho opustis ty, a nie on teba!!! rozumies??!!:) lebo ked sa to opakuje vela krat to jeho spravanie a tebe sa to nepaci, a on s tym nic neurobi, tak ho nechas lebo vies, ze by vam to spolu nefungovalo...chod sa na to uz vyspat a zajtra sa s nim porozpravaj, alebo ked budete spolu, nech aj vidis jeho mimiku a vsetko ako reaguje, a daj viediet ako to dopadlo

3nttt

ty tu uz riesis rozchod kvoli takejto blbosti???to potom ked pridu ozajske problemy tak co?no tak bol neprijemny a?sak sa nemusite stale len ťuťunkať.no tak asi nieco robil a si ho vyrusila.no booooze

lionesssssss

ypsilonka, choď spať, začínaš zabúdať, čo vlastne píšeš

aké "opäť"? doteraz si si s ním normálne zjavne nepohovorila

aké "pohovorím"? keď si napísala, že mu vynadáš nabudúce ty (dva krát si to napísala)

a vlastne aké "napísala som, že si s ním pohovorím" ? to som ja napísala, že si s ním máš pohovoriť

fakt choď spať

ráno to bude lepšie,uvidíš, aspon teda u mňa je to lepšie ráno, keď mám blbý večer

anjelik

Tak iná rada srdiečko,
vypni počítač, nikto ťa nepozná tak dobre ako ty sama, nikto do vášho vzťahu nevidí. Tak si pozri radšej nejaký pekný film, ľahni si do postieľky a pekne sa na zajtra vyspi. Prestaň to hore dole rozoberať...ty priateľa miluješ, miluješ ho ako najlepšie vieš a keď ti niekto na neho niečo škaredé napíše, len sa zbytočne trápiš. :o) Opustiť ho nechceš, chceš sa iba sťažovať.Čo je pochopiteľné...ale nikto to za teba nevyrieši. Zbytočne si o sebe prečítaš zlé veci...pekné sníčky a naozaj nemáš dôvod sa pre priateľa trápiť..Je len taký, aký vie byť. keby vedel byť lepší, tak by bol..:o)

ypsilonka

Vdova preco by som mala byt nastvana? ja som voci takymto veciam imunna, len ma prekvapilo, kolko ludi tu zacalo riesit veci uplne irelevantne a nie k tomu, co som vlastne potrebovala vediet...

ypsilonka

lioness teraz si ja zacinam mysliet ze to ty viac ako 15 nemas... ak sa chces navazat, tak si na zlej adrese, nechapes o com som pisala, tak to neanalyzuj, nikde som nenapisala, ze to neurobim, ale jasne som napisala, ze si s nim OPAT pohovorim