Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(

Príspevok v téme: Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
ypsilonka

Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...

Vdova

Tak to vyzera, ze si sem nastvana na frajera napisala co si mas o tom mysliet a teraz bude este viac nastvana z tychto prispevkov. Bolo ti to treba?

ypsilonka

fooo asi nieco na tom bude, ale ja mu to nedovolim, ked neustupi, nech ma opusti, nebudem ako nejaka slaboska, co je zavisla od chlapa, aj keby to bolelo:(

lionesssssss

2 krát si mi potvrdila, že to urobíš, aby pochopil aké to je. ako som mala z toho vydedukovať, že to tak vlastne nemyslíš?

nie som veštica Zara

ak jednáš aj s ním takto, tak ja sa mu nečudujem . lebo v podstate tie pi....y aj hovoríš

fooo

ja mam taky pocit, ze ona sa s nim boji porozpravat alebo co, jakeby si to nechavala len jak poslednu moznost...a myslim ypsilonka ze nechces situaciu natahovat tym, ze mu to budes vraciat...a este nahodou sa mu to zapaci, a budete len tak komunikovat:D

ypsilonka

jezis lioness prestan vytrhavat par slov z kontextu, teraz ty riesis blbosti, jasne, ze to by bol extrem, keby ma uplne dozral, proste mu to vsetko poviem, ze uz mam toho dost, ze ked nie je po jeho, ked nie som sladucka a dobra, tak je nevrly a nema mi co nadavat, ze hovorim pic...y a podobne, nie som na to zvyknuta tak to nebude robit ani on a ak sa nezmeni, moze ist...

lionesssssss

ypsilonka, ale vo vzťahoch neplatí "klin sa klinom vybíja". ako, tým mu rozhodneš nič nenapovieš ani nenaznačíš. zrejme si nepochopila, že na fungujúci vzťah treba zlepšiť komunikáciu a nie si robiť naprieky

inak, už som ti aj začala žrať že máš 25 rokov,ale už ti to zas nežeriem. neverím, že v 25ke by niekto mohol tak uvažovať, že tomu druhému urobí napriek

3nttt

ypsilonka ale zavolal.mozno nie hned.ale zavolal.a ak by naaahodou nezavolal (nikdy) tak by som takeho cloveka vobec neriesila.

3nttt

pozri ak sa to stalo prvy raz tak to neries.ak sa to stava casto (nechce sa mi to tu vsetko citat) tak sa s nim o tom porozpravaj.hlavne klud.su ovela horsie pripady :) toto nieje nic hrozne.

ypsilonka

lioness no a co, nech vie, ake to je, nech aj jeho zaboli, ked sa k nemu clovek, ktoreho vraj miluje tak zachova...