Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...
Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
vieš čo je smutné? že svoj posledný príspevok pre teba som myslela s maximálnou vážnosťou a ty si to nepochopila. musíš sa spýtať JEHO prečo má problém ti zavolať o šiestej ( a dôvod, ktorý ti už dnes povedal do telefónu nie je relevantný). ja ti na to naozaj neviem nič iné odpovedať, ako len to, že sa musíš sama JEHO narovinu opýtať
tak eviem, čo je na tomto arogantné
MARUSKA ja viem, ale ide o to, ze aspon mal povedat nieco ine, neviem napr milacik, ty mi volas? a nie ze Ty sa mi snazis dovolat alebo co? vyznelo to strasne...
no ok..ale teda ..nechapem....nadava ti ..alebo teda pred tebou aj castejsie?ci len bo vynimocnych situaciach ?
naco s nim chodit ?ja neviem sama ...a okmre toho ..uz som si vytrepla kvoli nemu az prilis,preto to uz z pleca na plece beriem ..ci sa ozyva ,ci nie,je mi to jedno
FOOO to ze mi vola po 6tej sa stane tiez raz za take dva mesiace a hned mi to vyhodil na oci...tomu nechapem:(
LIONESS vies co, ja k arogantym prispevkom uz nemam co povedat, chod laskavo do inej temy, lebo v mojej nijako nepomahas, prajem pekny zvysok vecera
ved dobre, stane sa to raz za cas, ale jemu asi aj ten raz za cas vadi, podla jeho reakcie..
tiez to nemam rada, lebo neviem, ci mi niekto vola, alebo len prezvana, alebo co chce..lebo tebe to moze pipnut raz a jemu to uz moze pol minuty zvonit inak...a naopak....
JA ti mám povedať, prečo JEHO serie pár eur navyše ? to si sa asi pomýlila
fooo - vďaka za analýzu mojej osobnosti. idem sa obesiť, lebo si mi napísala, že sa hrám na "majsterku sveta".
ypsilonka, ak je to u neho normalne a tebe sa to nepaci, je viacero rieseni, ktore ale iste poznas aj sama. Rozchod by bol velmi rychle riesenie. Ale asi ho lubis a pises tu prave pre to, ze sa s nim rozist nechces. Verim, ze ma vela dobrych vlastnosti, ale ak sa sprava tak, ze ked sa ty nespravas podla jeho predstav tak je takyto zly, a zahriakne ta, zanadava ti alebo ti da najavo nejakym sposobom tvoju blbost, tak ver ze sa nezmeni. Zvykne si na to a najme ak ty potom vzdy ustupis a "posluchnes". Bacha na takychto.. treba sa porozpravat, ako ti uz viacere poradili. drzim palce :-)
maruska, ale ona len prezvonila po sms, ako signal ze ju dostala, ne ze mu prezvana kazdych desat minut a navzajom si odzvanaju, to je fakt pre deti...
a ypsilon ved ked si volate do siestej casto, naco ma volat este aj po siestej, ked ste sa porozpravali dovtedy? naco zbytocne minat peniaze? len kvoli tomu ze ich ma a ze ty to beries jak dokaz lasky? nepoviem keby ti nevolal cely den ani sms ani nic, ale ked sa porozpravate do tej siestej, nemusite byt "na drate" cely den...
fooo dakujem, ze si pochopil/a presne ako som to tu myslela a praveze ono to nebolo len raz a teraz...skus precitat moje prispevky nizsie :(
maruska ty to nechapes, toto sa stane raz za uhorsky rok, ze mi vyjde kredit vecer a akurat nie sme spolu, tak prezvonim, nech vie, ze som dostala spravu...neprezvanam, z toho som vyrastla v 16stich..to sme mali s mojim ex taky znak, dva krat prezvonenie znamenalu lubim ta a raz myslim na teba, ach kde su tie detske casy:DD