Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Kaslite na vsetky jedovate reci, ktore tu boli v posledne dni napisane. Obojstranne, tak aby vas to v realnom zivote nijak netrapilo a neovplyvnovalo. Viem, ze poviete ze nie. Nestoji to za to. Preco sa to deje? Pretoze treba ist inym smerom, je jednoducho cas a dobrym slovom by to nikdy neslo, pre mna, mozno aj pre pancu a mozno aj pre inych. Navrat nie je mozny a tak je to dobre. Ospravedlnujem sa ale bolo to potrebne a nutne. Niekedy ked neviete preco robite to co robite, je odpovedou to, ze sa to musi stat. Muselo sa to stat aby sa puto roztrhlo. Udrzte si priatelstva ktore podla vas stoja za to. Nie nebojte nemyslim rozhodne seba.
Jedno je pravdou, ze nech tvrdi ze tato tema je dobra a prospesna, rozhodne odvracia nasu pozornost inym smerom od realu a nie je to dobre. Nie je dobre schovat sa tu a ulavit si. Nasi blízki chcu vediet co sa s nami deje, lebo aj my chceme vediet co sa deje s nimi a tiez necheme aby utekali pred nami a riesili svoje problemy inde a s niekym inym.
Majte sa krasne a myslim to vazne a uprimne.
Koniec...uz naozaj. Uz tuto stranku neotvorim, je cas venovat plnu pozornost tomu co je okolo mna a tym, ktori su okolo mna. Raz to budete musiet spravit aj vy. I ked sa vam to tak teraz rozhodne nezda, toto vsetko je dobre aj pre vas, uz len tym, ze ste sa ma konecne zbavili. Ale aj niecim inym.
pa
:)mamča, tak toto bolo presne to, čo chápem najlepšie, ďakujem:)
PS: povedané do bodky
presne tak, pre takýto postreh považujem mužov za vyšší level:)
...prestávka v hokeji,našťastie,zatiaľ sa to dá nazvať hokejom a nie len korčuľovaním s prvomájovým mávaním hokejkami,ako inokedy...
Jé,Etka,to ma prekvapuje,že by si to odo mňa nečakala.:) Pôsobím seriózne? Milo? Však? ( To ti našepkávam,keby si náhodou nevedela,akú poklonu mi máš napísať,chi.) Tak na toto moja kamoška vie povedať,že keby nepoznala,akým spôsobom jej občas chcem pomôcť,pobijeme sa.Ale viem aj pekne,po dobrom... Napríklad "ak si budeš namýšľať,že ti chcem blížiť,zabijem ťa,milá moja...". Je to pekné,nie?
Aha,hokej pokračuje...
:-D
neviem ci sa smiat, alebo.....Viete co povedal Ree na toto vsetko co sa tu posledne dni deje? Vystihol to jednym slovom .....ZENY....my sme schopne sa pohadat na vsetkom, a myslim, ze Ree mal v tomto pravdu. Drzte sa vsetci
No Ethela asi sa pojdem vyplakat do kuta, viem, ze je to pre teba tazke, ale ja bez teba dokazem zit a nepotrebujem ta k zivotu. Pokojne tie dvere nechaj zamknute, bude to tak lepsie, hlavne pre mna. Neviem, preco si ma akoze chcela zmenit? :-) Nie som sebadestruktny typ zlatko, ale neviem preco by som mala byt mila k ludom, ktori mi ublizili a stale ublizuju? Akoze preco by som mala zit v nejakom vztahu s niekym, kto mi nic nedava? Preto ze ty v takom zijes nasilu a nechas si dobrovolne ublizovat? Ja taka nie som, prepac, ale radsej budem sama ako s niekym kto mi ublizuje a mysli si o mne len to najhorsie. No a o tom preco som stratila svista vies hovno tak to laskavo nespominaj, dobre moja?
Nemam ziadny blby stav, mne je fajn :-) aj tebe bude, bezo mna. Toto sme mali pochopit uz davno, my dve sa jednoducho nikdy nepochopime, lebo ty si ma nikdy neakceptovala taku aka som, chcela si na mne zmenit vela veci a potom by si ma mozno dokazala akceptovat. Sorry nie som tvoja plastelina z ktorej si vymodelujes co chces. Ale uz koncim, aby som ta neobtazovala svojimi litaniami. Katus dik, si mudra zena a aj ked nesuhlasis s mojimi nazormi dokazes ma akceptovat taku aka som a za to ti dakujem. Drz sa a nech sa ti dari v celom tvojom zivote. A idem, lebo ked sa Ethel naserie tak bude bojovat svojimi obvyklimi necestnymi zbranami ako pri poslednom konflikte, vsetci vieme ake to boli.
Mozte si tu zit pokojne uz vas nebudem obtazovat svojou existenciou. Nepotrebujem sa tlacit tam kam ma nechcu a kam nechcem ani ja.
tam by som možno pobadala trocha aj z tvojej ľudskej obmedzenosti, lebo šakti nám toho už povedala dosť
Ethel.....
Urobila si pár komunikačných chýb. Ak teda je sebadeštruktívny typ a ty si sestrička, očakávam od teba viac ako len vetu "Pochopila som, že nikdy sa nezmeníš" Viac by sa mi hodila veta "Pochopila som, že je nemožné, aby sme sa pochopili navzájom"
Z toho čo som si tu prečítala...nuž nemienim sa k tomu vyjadroívať,lebo ja zase až tak rada nevypisujem dlhé litánie,ja to radšej slovne zoči voči...lebo by som zase musela všetko čítať a po jednej vete odpisovať....A to sa mi naozaj nechce.
Jediné čo ešte k tomu VŠETKÉMU poviem je-Shaktul teraz si mi ublížila a ukrivdila.Je mi jasné,že nikdy nepochopíš,čo si sem napísala.Ja nebudem akceptovať to aká si a ako urážaš ludí len preto ,že máš nejaký blbý stav!Nikdy som ťa nemienila manipulovať,jediné čo som vždy chcela aby si vedela,že som tu a ak budeš potrebovať niekoho komu sa vykecáš a bude to chápať tak sa ozveš.Pochopila som,že sa naozaj nezmeníš.Zase si buchla dverami,mojimi dverami,a ja som ich tentokrát zamkla!Si samodeštrukčný typ.Ak budeš takto pokračovať,tak stratíš nielen mňa,svišťa,ale aj niekoho na kom ti bude naozaj záležať!Zostaneš v mojom srdci ako ktokolvek iný,ktokolvek kto sa vmojom živote raz objavil...ale to je všetko!