Chcem si umyť ruky

panika

pedro a potom prisli tie obrazkove.Jeden autor tam mal take vulgarne meno(k..).Nedavno som dostala mail,kde boli taketo spomienkove veci.Az lutujem,ze som ho zmazala.

123456

no logika a mozaika to je kazde neco ine... logika bola logicka hra, kde si si ty zakryla svoju farebnu kombinaciu a druhy hadal... ale mozaika to bolo neco ine :) inac hned ako si napisala o tych cumlikoch, tak mi napadli cecka a sklenene gulicky,,, skoda, ze som to sem nedala... zaujimave, ze nas vsetkych napadli tie iste veci :)

panika

sklenene,ale aj hlinene.Kde to uz je.alebo ked sme si s bratom uribili bublifuk z jarovej vody a z drotu to fukacie očko.dedo nam ho vypil,lebo si myslel,ze je to pivo :)

Dee

aaaa sklenene gulicky, jeeej to sme sa hravali este vonku a z celeho sydliska sa zbehli deti a hrali sme kralu, kralu daj vojacka, a slepu babu a kava caj rum bum....

panika

hej,ti original boli hnedi.Ale krasni..Ako hovorim,ten z tuzexu je dalsia moja trauma z detstva.Ale toho co mam,sme akosi pokazili-nejak mu divne klika očko

sasa

alebo mozaika neviem, ales uper bolo ked som si davala do bicykla do spicov kusok z teglika aby mi to rapkalo, to bola paradicka