Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahojte. Tak, ak je niekto tu, nech napíše, čo robí a ako sa má. Ja budem priebežne prichádzať a zapájať sa. Ak je teda vobec niekto tu.
to sarkanka (nechce sa mi prihlasovat,lebo hned padam...)
tie ponuky prace sa tykaju len zdravotnictva a su hore na liste (tu su na tom mieste clanky.Je to v sekcii pre odbornikov)
panika a kde tam si nasla tie ponuky prace..?..ja som asi slepucka..Teda ak si si nerobila srandu..Diky moc..
jaj priatelia moji-prave som objavila super vec.Vliezla som do sekcie pre odbornikov a nasla som tam ponuky pracovnych miest.tam ich ale je.Idem sa hodit na nejaky pocitacovy kurzik a myslim,ze mam pracu
:-)
a aby som nezabudla-u doc som bola upratovat len tak obrazne.Som mu do temy posielala pacientky a tie nevedia respektoivat,ze ma pan doktor volno.Bola som vycapit dovolenku na dvere :-)
takze Milli je na uteku?
Dnes som chtiac-nechtiac dodrzala post.Moj opravar zrejme chodi na toto forum,tak ma nechal pekne cakat a bolo toho viac,ako sme cakali(hovorim stalwe o pracke).Ale jasne,ze to neva,zase som v stave,ked ma nic nerozhadze.Ale uz s tym nejdem machrovat,aby mi zase nedoslo zle.Inak uz som asi riadne postihnuta,pretoze ku kazdemu z Vas mam priradenu urcitu tvar (netusim odkial,ale mam) a ked narazim na nieco,co si viem spojit s niekym z Vas-tak sa mi vybavite.No mam imaginarnych priatelov:-))))
Kedze som mala cas na uvazovanie-vyuzila som ho naplno.Coze to mohol mat Gomez na obed na zeleny stvrtok?Pagace alebo spenat.A kedze ra nie je Radosina,moze to byt Rado Šina
No, utekáš, lebo som sa ťa o lezbách chcela vypytovať, tak si choď!!! Ble. Idem aj ja. Čau.
To nanajvýš mňa spod činiek.. :o)
Ale už naozaj (na dnes) končím...
Takže dobré popoludnie, dobrú chuť k obedu (ak si ešte nejedla - ja ešte nie) a nazdar do (prípadnej) ďalšej debaty (najskôr však v pondelok večer)...