Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Ahojte. Tak, ak je niekto tu, nech napíše, čo robí a ako sa má. Ja budem priebežne prichádzať a zapájať sa. Ak je teda vobec niekto tu.

panik-a

to sarkanka (nechce sa mi prihlasovat,lebo hned padam...)
tie ponuky prace sa tykaju len zdravotnictva a su hore na liste (tu su na tom mieste clanky.Je to v sekcii pre odbornikov)

panika

jaj priatelia moji-prave som objavila super vec.Vliezla som do sekcie pre odbornikov a nasla som tam ponuky pracovnych miest.tam ich ale je.Idem sa hodit na nejaky pocitacovy kurzik a myslim,ze mam pracu

panika

a aby som nezabudla-u doc som bola upratovat len tak obrazne.Som mu do temy posielala pacientky a tie nevedia respektoivat,ze ma pan doktor volno.Bola som vycapit dovolenku na dvere :-)

panika

takze Milli je na uteku?
Dnes som chtiac-nechtiac dodrzala post.Moj opravar zrejme chodi na toto forum,tak ma nechal pekne cakat a bolo toho viac,ako sme cakali(hovorim stalwe o pracke).Ale jasne,ze to neva,zase som v stave,ked ma nic nerozhadze.Ale uz s tym nejdem machrovat,aby mi zase nedoslo zle.Inak uz som asi riadne postihnuta,pretoze ku kazdemu z Vas mam priradenu urcitu tvar (netusim odkial,ale mam) a ked narazim na nieco,co si viem spojit s niekym z Vas-tak sa mi vybavite.No mam imaginarnych priatelov:-))))
Kedze som mala cas na uvazovanie-vyuzila som ho naplno.Coze to mohol mat Gomez na obed na zeleny stvrtok?Pagace alebo spenat.A kedze ra nie je Radosina,moze to byt Rado Šina

milli

Ale už naozaj (na dnes) končím...
Takže dobré popoludnie, dobrú chuť k obedu (ak si ešte nejedla - ja ešte nie) a nazdar do (prípadnej) ďalšej debaty (najskôr však v pondelok večer)...