Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
No? vidíš to, Bruni? a čo ja? Možem akurát varechu lízať! neozve sa a neozve! ale nevadí, ešte aby som sa tu nerozrevala, pche!
Brunušisko, hnusné psisko!!!! To ako ty rozmýšľaš! Já na teba kyjak!
jasne ved aj ja iba najmilovanejsim...ty moja sibnuta striga :-)))) tie oslovenia z lasky su aj tak najkrajsie :-)))
tak Katus nenapadne som naznacila- no asi z toho neni nadseny...akosi nedosla odpoved :-))) cize stres mam riadny! tak rozmysliet si to mozem este vzdy-ze?aj ked poviem ti pravdu nechcem-bude to uz za nami-nejak to dopadne..aj ked citim,ze vsetko skonci.
Normálne, brunuška, bola šikovná. Vieš, ja iba najmilovanejším takéto komplimenty, takže, kto niečo podobné nedostal, nech ešte pouvažuje...
Katus stale to iste- stale ten isty problem!!! nie neboj-nejdem s tym nikoho otravovat...a dik za kompliment- ze matoha:-)))
inak panike blahozelam k vytopeniu... sa ti normalne podarilo ma rozosmiat- dakujem.ako sa ti to podarilo???
No nazdar, mátoha. Čo je zas na prd? Ale tiež tu sedkaj len priebežne, lebo ešte stále niečo robím a nemohla by som sa ti naplno venovať. Teda, pokiaľ nezačne Panika.
caute kocky mozem medzi vas???
Katus tak...je to na prd... :-(
všimla som si, Panika; ja som dnes rozbila kuchynskú misu, družná moja priateľka; okrem toho vytopenia, fajn?
no a mam sa dobre-vytopila som susedov :-)
no Katty,druzka moja jedina-ja som tu.Tiez len tak priebezne nakukujem.Chodim bez prihlasenia,ale som to ja-original,ziadny plagiat.Inak dobre ludoprazdno