Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

No? vidíš to, Bruni? a čo ja? Možem akurát varechu lízať! neozve sa a neozve! ale nevadí, ešte aby som sa tu nerozrevala, pche!

brunuska

jasne ved aj ja iba najmilovanejsim...ty moja sibnuta striga :-)))) tie oslovenia z lasky su aj tak najkrajsie :-)))
tak Katus nenapadne som naznacila- no asi z toho neni nadseny...akosi nedosla odpoved :-))) cize stres mam riadny! tak rozmysliet si to mozem este vzdy-ze?aj ked poviem ti pravdu nechcem-bude to uz za nami-nejak to dopadne..aj ked citim,ze vsetko skonci.

katty19

Normálne, brunuška, bola šikovná. Vieš, ja iba najmilovanejším takéto komplimenty, takže, kto niečo podobné nedostal, nech ešte pouvažuje...

brunuska

Katus stale to iste- stale ten isty problem!!! nie neboj-nejdem s tym nikoho otravovat...a dik za kompliment- ze matoha:-)))
inak panike blahozelam k vytopeniu... sa ti normalne podarilo ma rozosmiat- dakujem.ako sa ti to podarilo???

katty19

No nazdar, mátoha. Čo je zas na prd? Ale tiež tu sedkaj len priebežne, lebo ešte stále niečo robím a nemohla by som sa ti naplno venovať. Teda, pokiaľ nezačne Panika.

katty19

všimla som si, Panika; ja som dnes rozbila kuchynskú misu, družná moja priateľka; okrem toho vytopenia, fajn?

panik-a

no Katty,druzka moja jedina-ja som tu.Tiez len tak priebezne nakukujem.Chodim bez prihlasenia,ale som to ja-original,ziadny plagiat.Inak dobre ludoprazdno