Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
podme sa aspon poprechadzat. Kto sa prida?
ja by som si isla zakorculovat, ale u nas slniecko klame, krasne svieti, ale velmi fuka vetrik. Tak sa pustam do ucenia:o)
KATTY-BETHOWEENA SI NEKUKLA?BOLA TAM MOJA OSUDOVA.DNES SOM JAK TELEVIZNY PLUZGIER,ESTE ZE MAME PC MIMO SPALNE.INAK BY SOM ANI NEVYLIEZLA.aJ BY SOM NIEKAM VYRAZILA,ALE ESTE SCHUDNEM A CO POTOM?
NADSTAV TVAR SLNKU A VSETKY TIENE PADNU ZA TEBA
dal by som si aj ja fotbálek. Trochu rozhýbať sádlo. No, ja už mám celý barák uprataný. To bolo humusu ako v sajgone 68. Teraz sa idem odtrhnúť na motorke. Keď všetko dobre dopadne, v utorok som tu ako na koni. A baby, nieže nám tú šibačku len tak darujete. Dúfam, že sa budete aspoň brániť, nech je sranda. Ešte idem chystať ku kamošovi na záhradku na zajtrajšiu akciu...:))
Nic...tu uz neporiesime nic.
sissi poznam uz naspamat,panika nam asi zaspala :-)
Lenže, zase rozmýšľam, čo by som podobným monológom poriešila?
Bože, ide Sisi. Niekomu to možno príde trápny film, ale mne je táto osobka blízka. Padám...
prepac."uhnem" sa nech na teba svieti slnko.
Bruni, ty mi normálne zacláňaš na slnko, čo to tu rozprávaš. To čo? Mám začať aj ja?
ano kopec moznosti-naco sa upierat na jednu-ktora o vas nestoji a hlada ine moznosti???naco sa zbytocne trapit???
zdravim vas kocky!