Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Panika, dnes možeš oddychovať. Nielen že je nádherne, kopec možností, ale je aj sviatok, a nakoniec nedeľa. Dnes všetci oddychujte!!!Choďte von!!!
Ja som zase nabitá množstvom energie...

panik-a

Ahojte,kuriatka moje.
kedze som to minule prepasla s tym nahravanim(mafstory),cihala som na to v noci.Baby,ja som v priamom prenose chytila aj papeza.Do piatej som bola hore.Ledva vidim

katty19

Tak, už som tu. Bolo fajn, za všetkých som sa. Macherka, kým ti Andrej odpovie, pobudni trocha u nás... Je tu dobrý vzduch, to cítiš normálne, dá sa nadýchnuť. Skús!

brunuska

tak sa modli aj za moju hriesnu dusicku :-))) to tam sice budes veeelmi dlho:-)))ale nevadi-nasi tiez odisli do kostolika...este ze chapu,ze pytat sa mna nema ziadny zmysel!
tak sa ponahlaj z omse-uz ta cakam naha na deke :-)

katty19

Pravidlá? Kde a načo? Stačí, že mi tu Milli opravuje každú chybu, takýto rozšafník, iba Milli, dohodnuté?
Áno, nechýbame a netúžia. Ale ja som sa vyzbrojila kreativitou, preto ťa rada privítam na deke.
Teraz si upravujem vlasy. Idem na desiatu na omšu. Aby si vedela! Ale potom už len nahé na deke.

brunuska

cudni-sorry - ozaj Katus su tu dovolene gramaticke chybicky a preklepy??? nie som si ista...mas tu nejake pravidla???ale ako ta poznam...
:-)))

brunuska

som vedela ze ty ma prichylis!!! ponatierami si navzajom!vsetko nie len chrbatiky!! jasnacke bez spodneho pradla-na co by nam aj bolo??? normalka-nuda plaz! ak ti nevadia moje sopliky:-))) pocuj ale bez chlapcov- to by sme potom potrebovali dve deky!
a nejaky su cudny-asi po nas netuzia za to my...!!! ze??? :-)))))))))) vsak ked nechcu-vystacime si aj sami- pch!