Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ved som jej to, myslim, povedal. Len ja uz mam trochu obavu s tym ked niekomu otvorene poviem, co si myslim. A obavam sa, ze pre Shakti je jej bohyna nieco viac ako len "menovkyna". Nabozenstva byvaju predmetom najvacsich sporov.. :-(
Shakti,myslis,ze by zo mna nebola pekna LIENKA?To uz by som asi ludi tak nestresovala,ked im pisem,co?
(a neviem,kedy to malo tak vyzniet-dnes vecer,skocim pozriet.)
milli mna len zaujima dovod tvojich nesympatii.... ty vies kto je bohyna SHAKTI???
Ved normalne napis svoj nazor milli zaujima ma a rada si ho precitam nic viac neziadam. Je to vela?
panika pozdravujem ta zo srdiecka. Verim ze ti je uz lepsie vcera si ma rozosmutnila! Prosim nemeni si svoj nick.
viem,ze su veci,ktore sa Ta dotykaju,ale nesmies brat vsetko doslovne
Lebo ja vas mam rada oboch,nechcem sa nikam priklanat.Aj ked prave na nieco myslim (ako sa ma zastala).Jaj,to si musite naozaj vy dvaja-priamo a na rovinu.Ak nic proti nej nemas,povedz jej to
A co som jej mal povedat? Myslis o tej bohyni?
A co ti neda? Ak si myslis nieco ohladom nma, mozes povedat. Ja ti poviem, ci je to tak vo mne.
Preco si jej to nepovedal?
no ani nie tak rozmotrit,ako rozkmotrit.