Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
To, hadam, Shakti, nemyslis vazne. Ved rec nebola o tebe, ale o bohyni Shakti, ci nie?
ale ja som mu ani raz nepovedala, ze tam chodit nema. Len som povedala, ze ak nechce nemusi. Asi som sa zle vyjadrila, mna by to tiez zranilo. Ale uz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom, idem mu zavolat, dufam ze zdvihne.
(ked tu sedim,1 minuta trva sto rokov.Ked na chvilu odbehnem,uteka ten cas jak splaseny.Aj vam?)
Je to mozno dobre ze prisla aj takato situacia, aj ked ti to nezavidim ani neprajem. Ale v manzelstve budu aj taketo situacie. Aspon zistite, ako ich viete spolocne zvladat. A uz vas to ani tak neprekvapi v manzelstve - tam by to bolo "horkejsie", ako teraz.
milli sam pises ze si treba veci vysvetlit- a toto mi skutocne ublizuje. Vazne netusim co mas proti mne.Urazila som ta niecim? Ublizila ti nejak? Napis mi dovod.
Dee no mne by to tiez ublizilo... on nie je ani tak nahnevany ako zraneny. Miluje ta a chcel byt s tebou a ty si mu to nedovolila. Nechaj horucu hlavu vychladnut a potom si to v klude vyrozpravajte. Vysvetli mu vsetky dovody,ze to nebolo koli nemu. Zelam vam pekny zvysok vecera,milli mi ublizil a neviem ani dovod. Tak ako som sa sem tesila teraz odchadzam zarmutena a so slzami v ociach.
:o)
som rada ze ste tu, nemam sa o tomto s kym rozpravat. Mame to nemozem povedat, lebo aj tak neznasa a nasla by si dalsi dovod.Ste zlati
Dee-uz len dvakrat sa vyspinkas
ale, sobota je tak strasne daleko. Budem sa musiet zatial zamerat na nieco ine. Myslim, ze problem bude aj v tom, ze on nebude chciet pochopit moje dovody. No bude sranda v sobotu. Nejak bude...
Prepac, Dee, tvoj 21:49 som cital az po mojom 21:52. Ale aj tak sa da kratko povedat/napisat: Drahy, vsetko ti vysvetlim, urcite to pochopis. Nie?
problem je ze sme sa este nikdy nehadali a toto je pre mna novinka, on mi len tak zlozil telefon. Vlastne neviem co mam od neho v tejto situacii cakat.
To s tou svadbou som nepochopila, ale dnes som dost mimo a este sa musim naucit 20 stran, takze mam narok na nechapavost:o)