Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
No, mozno som to tu nemal nacinat, aj tak to tu takymto konstatovanim nevyriesim. Prepac, Panika.
Pravdaze, forum je vzdy aspon urcita nahrada. Lepsie ako nic.
co pozdiela?
To je od teba pekne, Shakti, ale niekedy potrebuje mat clovek vedla seba cloveka, s ktorym sa porozprava, pozdiela, a pod.
Prepac, ale k tvojmu presvedceniu sa radsej nebudem vyjadrovat. Neber to ale v zlom.
A chcel by si mat blaznivu kamosku ?aj ked len virtualnu?
Milli,nelutuj ma.Netusis,aku silu tu cerpam.Mam okolo seba vela ludi,ale aj taksom sama.A su veci,ktore musim zo seba dostat,lebo sa zblaznim
Shakti,neboj-obcas chapem.ale toto asi nie je o chapani,ale o tom,co clovek citi (inak by som sa prave nerozrevala).Mam ta velmi rada
milli tak toto nebolo fer! A toto bolo krute! Tu castokrat nachadzame ovela viac ako okolo seba v realnom zivote! I ked nepozname svoje tvare-pozname svoje srdcia!!!
Milli!
panika nikdy nie si sama-ja som v srdci s tebou stale. Neviem ci vies alebo len tusis moju identitu ale zasiahla si ma hlboko v srdci tak ako to dokazalo len velmi malo ludi. Ked sa tesis - tesim sa s tebou,ked places-placem s tebou, ked si smutna- boli ma srdce, ked sa bijes- bijem sa s tebou a za teba.
milli pre mna existuje na svete len jediny Boh. Shakti je moja zachrana. Ale to ti tu bohuzial nemozem vysvetlit.Ale raz pochopis.
sefka katty19 ma dnes sexualne volno? :)
Trochu mi ta je, panika, luto...
Ako by si nemala okrem fora nikoho, komu by si mohla zaverit svoje starosti, ale i radosti..