Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

milli

Ako som napisal, treba si veci vysvetlit. Ak si to nemyslela zle, nema sa preco urazit. Takto ma ale zrejme skreslenu predstavu o tvojom zamere.

Dee

aj by som diskutovala, ale on pride z roboty az v sobotu, ak si nahodou nevezme este sluzbu navyse(co by spravil naschval) a mam potrebu to riesit, ale cez telefon je to blbe. Ja viem, ze sa asi citil zle, ale mala som dost problemov zo sebou a este sledovat myslienkove pochody mojho draheho bolo nad moje sily.

Dee

nooo, to je na dlho. Ja som mu povedala, ze nemusi prist na babkin pohreb, lebo ju aj tak nepoznal a on si to vysvetlil tak, ze nechcem aby prisiel. Co bola ciastocne aj pravda, pretoze nasa cela rodina je rozhadana a aj tak som mala problem kde mam stat a este som musela rozmyslat aj nad tym nech tam moj drahy nestoji sam a tak. Nakoniec teda dofrcal z roboty, ani sa mi neodzdravil a zmizol skor ako som sa spamatala. A tvrdi ze nevie co ma odo mna ocakavat, ked po 5 rokoch vztahu nechcem aby isiel na pohreb mojej babky.

milli

Panika, klobuk dolu, to uz je cele gazdovstvo... :)
Dee, presne tak, ako si to (myslim) aj ty niekomu navrhovala - vydiskutovat si veci.

katty19

Dee, skúsim, čo by som ja robila. Podľa toho, kto by viac zapríčinil tú hádku, tak ak ja, robila by som mu pánbožkovú kravičku, ale ak on, pohádala by som sa s ním; všetci sme iní, ja nedokážem radiť iným temperamentom:(