Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

Dakujem panika. Tiez ta mam velmi rada a je to zvlastne ako citim co citis ty-aj ked na taku dialku.
Vies milli clovek moze mat okolo seba milion ludi a predsa sa citit hrozne sam! Nepochopeny,odstrceny, proste hnusne,bolestne sam!!! To je to iste ako ked sa ty rozpravas so svojim Bohom-nie si sam. My sa rozpravame spolu a nie sme same. Milli moje presvedcenie je spravne, tak ako tvoje. Ak by som tu nebola spomenula ze SHAKTI je vlastne bohyna,vsetko by bolo fajn..
a som tu koli mojim anjelom aby mi nesmutili a mozno riskujem aj svoj zivot.Ale za ten risk mi to stoji. Pre nich.

milli

Vies, Panika, ale to je na to to smutne, ze v 21.storoci clovek nema cloveka, hoci je obklopeny tolkymi "masami" ludi.. :-(

panika

tak to ma nestve.Ja aj tak nezijem realny zivot,takze o nic neprichadzam.Naopak-ziskala som ludi,ktori su ochotni ma vypocut,aj ked to nie je moc prijemne

milli

Shakti, forum nikdy plne nenahradi realny zivot. To by sma si navzajom klamali. Moze ho len do urcitej miery suplovat.

panika

nemusis sa ospravedlnovat.mozno sa ti zda nepochopitelne,ze nemam s kym rozobrat svoje problemy.Ale ja nemam a ani nemozem.zostalo mi len niekolko kamaratok a tie ani netusia,ze ma nieco trapi.Ja nebudem ziadnej z nich hovorit,ze za vsetko co som v zivote dostala a dosiahla (hovorim o partnerskom vztahu) som tvrdo zaplatila