Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Panika, nie, neboj sa. Zobral som to uplne v pohode, okrem toho, aj keby si ten umysel mala, mne by to o takejto hodine pri mojich nocnych tendenciach rozmyslania tak, ci onak nenapadlo :)
Uz si obedovala?
:-)
len aby sa z toho nevyklula nejaka chorobna zvedavost
panika, ze by zavislost? Na dobrej spolocnosti, samozrejme:o)
rano som bola na trhu, strasne rada chodim u nas na trh. Cerstva zeleninka, kvetinky....uzas. Jednej tete som pochvalila tulipany, ktore som od nej minulu sobotu kupila a ona ma asi 10minut nepustila od jej stanku prec a rozpravala o tom, ako sa k nim dostala. Bola zlata.
Od vtedy sa ucim a dobieham, co som zameskala. A za chvilu dojde priatel a dufam ze po tom ako si vyjasnime nejake vecicky, tak pojdeme von na vzduch.
A ty ako si stravil dopoludnie?
uz sa obliekam-ale nedalo mi to,aby som nenakukla.Kam to spejem...?
Dee-
strasne Ti drzim paste,aby ste si vsetko pekne vysvetlili
Marilyn-
vcera si to dufam nebral,ze som Ta vyhodila-len som nechcela,aby si bol unaveny.Vies,ja mam take tendencie drzat tu ludi po nociach a nenecham ich,aby sa vyspali
Viem, SHAKTI, stihol som uz precitat celu historiu, ktora sa stihla zaplnit, odkedy som tu nebol :)
Tak kolko ze to mas, prezrad, bude aj odmena :)
dakujem Shakti, vobec nepremyslam kto si, staci, ze citam tvoje prispevky a pacia sa mi.
Tesi ma, ja som marilyn a mam podstatne menej ako ty :)
Zdas sa mi nejaka povedoma, zrejme to bude tvojim castym prispievanim do tejto temy. Ako prezivas tento slnecny dnik?
My sme s katty19 posadnute dokonalostou a cistotou...tiez riadim ako furia aj ked sa mi nesce priserne:)
Dee aj ja ti drzim palce a opozdene ale predsa-lebo vtedy som nemohla- uprimnu sustrast. Nepremyslaj kto som. Mam ta rada. A uvidis ze vsetko bude dobre- vsetko sa vyriesi.
marilyn ty tam mas niekde odo mna odkaz !-) ale uz mi ho zapratali :)
tak tipuj :)