Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ale, nejake chyby predsa len robim.
Vacsinou z nedoslednosti, napriklad v poslednom prispevku som mal dat ciarku pred "a", kedze v danej vete uz bola podobna spojka.
panika, nedaj sa zmiest, ona urcite nieco chce:o)
To je finta na rodicov, usmiat sa, povedat mama ty si dnes taka pekna. Das mi stovku?
(ale inak skonstatovalo-nie dnes- ze som zavislacka.deticky uz zabudli,ako som ich nemohla dostat od PC...)
marilyn sa mi nezda, on vobec nerobi gramaticke chyby:o)
To 16 rocne decka dokazu?
Mas moj obdiv!!!
Dee, to by prichadzalo do uvahy, ale kedze sa mi nabijacka na baterky momentalne znefunkcnila, musim cakat na financne prostriedky, aby som si kupil novu :)
Nejakych kamaratov predsa len mam, ale su to vacsinou len ludia zo skoly, ktori byvaju po dedinach alebo maju inych priatelov a z toho dovodu sa im to toho nechcem velmi motat.
Na samotu si pomaly zvykam, a pokial je clovek dusevne odolny, zvykne si ju prekonavat aj permanentne.
no to moje puto prave pribehlo a s usmevom sa mi prihovaralo.A vie mi povedat aj suvislych par viet....
Dee-presne kacicku so salatikom do ruksacika (aby som neschudla).:-)
počuj, milli, ale práve teraz sa prejavila tvoja pokora:) si to uvedomkaj, mám ťa rada:)
Ahoj Milli
Panika, nemysli si, ze ja s rodicmi vediem permanentne filozoficke prednasky.
Rodicia su ludia, v ktorych ma spaja ine puto, ako k inym ludom.
Su to predsa ludia, ktori maju vlastne problemy, vlastny pohlad na svet a vo viacerych nazoroch sa mozno ani nezhodneme.
Je to ina vekova kategoria, s ktorou si ich deti v takomto obdobi zvacsa nevedia najst spolocnu cestu priatelskeho vztahu.
Avsak, existuju aj vynimky, no nepotvrdzuju pravidlo, ktore v tomto smere prevlada.