Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja osm si prave rozmrazila kapustovu polievocku a este som si rozmrazila vyprazane masko. Som leniva varit, tak zijem z mrazaku:o)
Mnam-mnam
Da si niekto, ja sa podelim
Panika, nie som negativista, ale tvrdy realista.
Okrem toho taketo myslienky momentalne nemam, co som pravdaze rad.
Pismenka niekedy vedia skreslit vela veci ohladom osobnosti :)
no a na hlave mam este turban z uteraku.Kvoli zvedavosti som si este ani vlasy nevysusila
panika ty si este tu? Ved si uz mala byt prec. Viem si ta predstavit ako jednou rukou tahas na seba rifle a druhou tukas do klavesnice....komicke:o)
pochmurne
Marilyn-posli prec tie negativisticke (pochmerne )myslienky
sak chod von, tak je kraaaaasne.A nikdy nevies co sa moze stat, mozno prave dnes prezijes nezabudnutelny den:o)
noi a este idem aj k babke-tak tu zboznujem.a tam trochu porobim zle najmensej z nasho klanu.Nevidam ju casto,ale teraz to bude uz druhy vikend za sebou-deticky sa rychlo menia (aspon mi to vela neutecie)
Dee, dost pestre prezitie dopoludnia :)
U mna je to o cosi aridnejsie.
Vstal som asi pred hodinou, stihol som sa najest, umyt, vyprazdnit a zaverecne samozrejme sadnut za PC s umyslom mrknutia tohto fora :)
Uvidime, co prinesie popoludnie, ale, neocakavam nijake nezabudnutelne dobrodrzstva, na ktore by som spominal aj v poslednych minutach pred smrtou :)
ja som mala este len kavu -idem na grilovacku.tak sa tesim,ze budem na vzduchu (aj ked takom zadymenom).Idem k ludom,ktorych mam rada - a to som ich spoznala len cez tazku chorobu ich maminy.