Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
myslis kacicku a majonezovy salatik?
Marilyn tak chod sam, vezmi si fotak a uzivaj si dnesny den. A okrem toho ak budes sediet doma tak si nenajdes kamaratov a kamaratky. A ked nemas fotak, tak skus zvecnit to krasne pocasie v mysli.
Tiez by som ti netipovala 16, ale viac. Mas take zrelsie vystupovanie:o)
a budu male narodeniny...
obtazuJem
asi budem robit korekciu,skor ako odoslem
Ospravedlnujem sa za "odmlcanie", musel som utekat na autobus, ale ak mozem, reagoval by som na "dnesnu tematiku" "pokora" mojou dnesnou skusenostou, ktoru som zazil kratko po tom ako som o pokore dnes pisal prvy krat.
Ked som prechadzal cez cestu, z protismeru sa objavili auta a ja som bol nuteny pockat (ak som nechcel skoncit v nemocnici), ale to nemalo konca, takze som tam cakal dost dlho uprostred cesty, lebo nikomu sa nechcelo zastavit. Najprv som to "pokorne" znasal, ale potom ma trpezlivost presla, lebo zacali prichadzat aj auta z druheho smeru. Mna to vie uzasne "napajedit", ked sa niekomu deje nejaka krivda. A ja som bol presvedceny, ze som v prave. Ono to aj bola pravda v hladiska pravidiel cest. premavky, ale co moja "pokora"(?), kde sa vytratila? No, nikde... Keky som ju mal, cakal by som tam este chvilu a vsetko by sa bolo vyriesilo. Zakratko sa priblizilo auto, ktore mi zastavio a ja som presiel k chodniku. Pokora je totiz vlastnost cloveka a prejavi sa prave v takychto necakanych situaciach. Jezis Kristus, povedal: "..ucte sa odo mna, lebo som krotky a pokorny v srdci..", a ja sa tomu chcem ucit, lebo tato veta pokracuje zasliubenim: "..a najdete si odpocinutie duse." To zaslubenie by sme vsetci brali "vsetkymi desiatimi", ale ta prva cast uz nie je taka lakava..
27 príspevkov:)
nie nepravdepodobne.ani nepochybujem.len sa tak inak vyjadrujes-vies,ja mam 15 -rocnu dceru a z nej ledva dostanem slovo (ako s inymi nema problem-to len ja ju ,,obtazukem")
jej,Dee Ty si taka zlata s tym ponukanim obeda.Este stale myslim ako si ma ponukla na Velku noc:-)
Panika, ano, mam. Preco sa ti to zda take nepravdepodobne?
Dee, keby som mal s kym, tak do polnoci brazdim ulice :)
fakt mas 16?