Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

ja s k pokore vyjadrím veľmi rada len čo prídem z obchodu; ruky mám obalené lepiacími páskami, prášila som koberce, krásny pohľad:)

SHAKTI

milli som nesmierne rada ze si vyslisal moje volanie a vysvetlil mi slovo pokora. Myslim,ze nazory inych dokazem prijat a akceptovat. Skus mi to vysvetlit este hlbsie. Co znamena byt pokorny???
milli nemusis sa bat, mozno si sa ma trosku dotkol ale uvedomila som si,ze je to len tvoja nevedomost toho co sa deje,ale momentalne to tak musi byt,preto ta prosim nepytaj sa,ked nastane ten spravny cas vsetko sa dozvies.Nie je to ziadna hra.

milli

No, myslim, ze pokora je jedna uzasna vlastnost, ktora sa stale viac straca zo srdc ludi, preto si cim dalej menej rozumeju, lebo pokora je aj vediet prijat nazory toho druheho, alebo aspon mu ich tolerovat. Ja v tejto uzasnej cnosti mam stale uzasne medzery a stale sa tomu len ucim.
Neobavam sa nicoho, Shakti, len sa ta zas nechcem nejako nevedomky dotknut..

SHAKTI

milli milli ja ta vidim,ze si tu. Preco neprides i sem,medzi nas. Ved sa nic nestalo,nedeje, my ta tu mame vsetci radi a vsetci ta vyvolavaju aj panika bola vcera velmi smutna! Tak netrucuj znovu a navstiv nas.

SHAKTI

katty19 "Was is das pokora?" Viem,ze za toto ma naisto zmlatis ako hada :) ale nerozumiem tomuto slovu,jeho vyznamu a uz vobec nie jeho zmyslu. Nic mi nehovori- prepac.Nebudem pokorna...Mozem sa opytat- "Preco mam byt pokorna ja? Preco nie su pokorni ti co nam ublizuju?" Ale ty vies,ze to je iba hnev.. Dnes je riadiaci den idem i ja,sice nevyriadim kostol:) ale snad cosi tiez. Majte sa a prezite nadherny den,ten vcerajsi predsa len nebol taky hrozny- zavrsila som ho s priatelmi a v dobrej nalade :)

SHAKTI

Dobre rano vsetkym zucastnenym nepritomnym anjelom :)
joooj panika uber dievca uber ! :)
katty19 je nasa stara raketa-ja som este mlada,baba jak lusk :)
marilyn chces vediet kolko mam rockov? mozme to ponatahovat spolu- ked tu budes :) len tak bez boja sa to nedozvies- vlastne ani ja stale na isto neviem kolko mas ty- nepotrvdil ani nevyvratil si to. Vikend je uzasny...prave vstavam a to som este jedina.

katty19

a ešte niečo, pokora, pokora, pokora, opakujte si to často, pokora, a potom už začíname pracovať na sebe; bez pokory sa človek nepohne, domček, ktorý sa stavia bez pokory zachvíľu odveje vietor!