Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nie naha - nebola som ZELENA
zhrnutie - Dee nam dala placky a isla do skoly. No a ja mudra som zase ,,rozmyslala v cudej teme" - a dostanem po ustach.Tot vsjio
a mozem sa sama prezerat v zrkadle.... Dnes som odtialto padala takou tychlostou a taka rozklepana, ze som si neskoro spomenula na DEE. Zajtra ju vyciham niekde na vstupe do mesta, aby mi neusla
si bola naha? :) Ci u vas je tak teplo? Co nove? Zhrn mi to prosim- nechce sa mi to citat-strasne vela ste toho popisali :)
uz mam
idem si obliect tricko
Tak necum panika-ideme dalej,nic sa nestalo.a nech mi katty19 odpusti ale prehana to. Toto je slobodna komunikacia.Vsetci sme sa sem tesili,dovolim si tvrdit aj marilyn a o to nam slo-aby nam bolo dobre-aspon tu.Cize ideme dalej!
Mala som to povodne dlhsie, ale vymazala som to ( to o 13.16). Pozeram sa na to z roznych uhlov - ja viem, ze to Katty nemyslela zle, ale viem aj to, ze ani Shakti. Viete ako dlho tu uz "cumim do prazdna" ?
katty19 ale ak clovek nemoze byt ani tu slobodny tak ako ma byt potom slobodny v normalnom zivote?
Je sloboda slova,nazoru... ak budeme stale hladiet na "chorych" ludi a cakat co sa nam kde moze stat,nikdy nebudeme zit!!! A pokial chceme zit a zaroven byt slobodni,musime vymysliet iny sposob,ako brat ohlad na tych"zlych"! A preco vlastne? Preco mi mame brat ohlad na nich? A oni na nas nie?
Nic sa nestalo,tak nehladaj za vsetkym...
I ked viem preco to robis.
Uz sa viac nechcem bat,tak sa neboj ani ty. Mozno som si myslela ze aspon tu clovek moze byt slobodny,ze tu je clovek v bezpeci, obklopeny priatelmi.
Ako spravne zareagovat - mala si pravo povedat STOP, lebo si videla ine, ako my . Verim ,ze to bude v poriadku ( tu).
zrejme som tu sama a to je možno aj dobre; chcem pre vás nechať tento odkaz: my všetci sme v plnej anonymite, bavíme sa a verím, že všetci len s tými najlepšími úmyslami; každý, kto do tejto témy prispel, mierne som si oťukla jeho charakter a možem povedať, že som na výsosť spokojná, ste krásne ušľachtilé bytosti s nádhernými názormi a skutočne, som na vás aj patrične hrdá, som hrdá na to, čo vytvárate;
túto tému čítajú aj chorí ľudia, ľudia so sexuálnymi, agresívnymi problémami, možno len zo zvedavosti sa prehrabávajú v našich príspevkoch, možno by sa aj chceli pridať, potom zase nechcú, ale možno ich aj svojim skutočne spontánnym sposobom prebudíme a oni budú chcieť začať ubližovať;
keď som bola znásilnená a zmlátená prebehlo to nápodobným sposobom, čisto nechtiac, iba som sa bavila, nič viac; možno si poviete, aká tvrdosť z mojej strany, takto reagovať, lenže my nemožme vojsť do mysle chorých, ktorým naša spontánnosť ubližuje, ani neviete, ktoré slovíčko može niečo spustiť a vyvŕšia sa na svojom okolí;
mám stále panický strach pred spontánnosťou, prosím, odpustite mi, ak som bola príliž tvrdá, ja za to nemožem.
Teraz sa odmlčím, dnes tu už neprídem a budem veľmi spokojná, ak sa vráti Marilyn a hlavne on pochopí moje slová. Mne je to fakt ľúto, že človek nemože byť až tak slobodný, ako by som si to želala.
Ahojte všetci. Pá