Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Chcela by som skočiť pod vlak:-(
Tusim zacnem plakat - co sa to deje ? Moje problemy su fakt uplne malicherne
:-)
vies, lutovat ako lutovat - ja mam praveze strach (neviem to asi povedat, tak ako to myslim) - ze uz sa bojim otvorit usta. Tiez som kvoli tomu mala problemy, ale tym, ze mi mizne slovna zasoba - bojim sa, ze vsetko co poviem posobi ironicky (no, niekedy aj myslim...). A nejak si prestavam stat za slovom - predtym som sa drzala ako kliest a nepopustila som. pride cas - ja budem potrebovat tu silu a ona tu nebude. Co potom?
No bola som - taka bola mila, asi tusi ze ju chcem vymenit. . .A to zhrnutie si moc nevsimaj - podstatne je, ze sem chodia uzasni ludia, ktorych mam rada.
A to je dobre panika,to je dobry znak. Neopovaz sa byt ticho! Vzdy pocujes vzdy si povedz co mas na srdci i ked dostanes od zivota "po ustach"! Mozme lutovat len to co sme nespravili!
Dakujem za strucne zhrnutie :)
A co si zase riesila v inej teme? Preco dostanes po ustach? Tak dostanes a co? Vies kolkokrat som dostala ja? Obrazne ale aj naozaj- mna ti mama vzdy bila po ustach :) Lebo som prilis vela hovorila a obvykle to co sa nema :) To mi ostalo ale uz sa davno nestalo ze by mi slahla:) Teraz dostavam od zivota po ustach uz len obrazne, i ked obcas jej poviem-preco si mi nedala radsej po ustach? :) divne.. Ze taku velku sa uz neoplati byt,zivot ma dobije este dost a ma pravdu.
aha tak to som nepochopila s tym trickom :) som po cviceni,vsetko vyborne uvolnene-hlavne chrbtica. U lekarky si bola?
a uz budem ticho. Dnes som nad sebou uvazovala - fakt zacinam byt nebezpecna sama pre seba. A to uz je co povedat....
musim si sem vsetko pekne v klude naznasat - aj novy vankusik. A urobit to rychlo a potichu, kym ma zase nechyti Milli. Lebo kto vie, ci si ku mne nepriradil aj stahovacie auto
a dnes idem na rodicko- no uz teraz mam krce. Ale este som v dusevnej pohode - co sa da lahko zmenit, u mna je to coby dup
ta samota ma zabije