Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
panika,ja som ťa niekde s ňou videla....ale včera som tu objavila aj mačku pod iným nickom....aj sa tam prejavila...
Pojdem aj ja..
Pekny "rozhovor"..
Dakujem, Ethel.
A fakt si dam pozor na ironicke poznamky - ved tiez sa mozem chovat normalne. Mam uz na to vek
ja som nestihla prispiet, lebo Andej to zamkol. Len tu som si to vtedy tak skonstatovala ( o tej slovencine ) s Fraisee
vidis
aspon poznam jednu z pricin, ktora mi to spusta. No necitim sa nic moc A o chvilu uz musi ist, aby sme tam boli medzi prvymi. a popoludni je rodicovske - uz sa tesim
Diskutovala - na tych "ocickach".
veru to neni mačiatko,lebo s tým som aj ja na nože a toto stvorenie sa ku mne správa inak,slušne...Panika a vôbec sa nevzrušuj a zohrej si ruky,nik ťa nepozná,nevidí,....a ja ťa lúbim!
a vlastne ani maciatku som to nemyslela zle - ono sa to tam nejak zvrhlo, lebo ona nechcela negativne nazory a sama napadala ludi. Ale nechajme to uz tak
Naozaj ti nie je dobre? To je asi z tej unavy.. :(
Tebe asi nerobia dobre vzruchy. Mala by si sa vyhybat konfliktnym situaciam..
Milli-praveze ma. Co myslis, preco je taka nabrusena? Ved ja som so Sarou NIKDY NIKDE nediskutovala