Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Panika, nie, nemám tu nikoho..teda matku...
Shakti,
ja už bojovať nechcem:-( Nechcem tu už byť:(
Ibaze u misky je to stale to iste dokola...Dievcatko zacni uz bojovat!Sama za seba,za svoj zivot!
ved to mi dava tu silu - predstav si to : ako vsetci lezia na zemi (i ked ja som tam casto)
su malicherne - mame tu Misku
Panika prestan-lebo fakt dostanes odo mna po ustach! od takej zaby!
:)
Nie su malicherne- pocujes???!!! Ziadny problem nie je malicherny!!!
Ano viem co myslis,tiez s tym mam cely zivot problem,ze cosi poviem a netusim akym zazrakom to ludia pochopia uplne inak,niekedy iba cumim s otvorenou hubou od udivu:) kde taky vyznam mojich slov mohli nabrat ! Ved vidis-aj toto nedorozumenie... Som aka som a velmi malo ludi mi rozumie o to viac si cenim a lubim tych,ktori mi rozumeju!
Panika-to iba ty sa tak vnimas- keby sme ti tu vsetci zacali pisat ako ta vnimame- mozno by si bola prekvapena a velmi!!! Ty si taka silna-ani len o tom netusis-kolko ty mas sily- ked treba bijes sa a bojujes ako lev!!!
Usmievam sa nad tvojou poslednou otazkou-panika vzdy ked je tazko,ked nas ktosi opat dokope az na same dno,vzdy som si hovorila uz viac nemam silu vstat,ist dalej a bojovat- a na co vlastne? A vzdy som tu silu niekde vydolovala a mozno to bude zniet divne-ale cim viac porazok tym viac sily je v tebe!!! To mi ver! Takze vobec nepochybujem o tom ,ze ked budes potrebovat silu,ze ju mat nebudes! Budes a ak sa ti bude zdat ze je jej malo-my ti ju uz dodame! :) Dodavame si ju navzajom-mozno sa to zda niekomu nepochopitelne, nemozne ci smiesne,no mnoho ludi,ktori si nas precitaju a mozno chcu siahnut zo zufalstva po krajnom rieseni / priznavam tak ako ja pred par dnami !/ najdu v nas silu,mozno pochopia...ja v to verim,pretoze som to sama zazila.
nemas pri sebe niekoho ?
tiez som nad takymi vecami uvazovala, ale nikam by to neviedlo. Nech bolo akokolvek zle - vzdy som verila, ze sa to zmeni. po kazdom pade clovek musi vstat - inak by sme uz vsetci lezali na zemi
Panika, neviem či vydržím hodinu, nie ešte nejaké 2týž.:( Naozaj chcem veľmi zomrieť:(
uz si na polceste, 2 tyzdńe sa daju
Panika, som objednaná o 2týž.
miska - viem , ze si sa chystala k lekarovi. Bola si tam uz ?