Chcem si umyť ruky

ethel

uff,či som zase zlá.....konečne na to niekto prišiel...jeden z mojich velikánskych nedostatkov-a mám ich ešte vela..tak pokračujme ja sa začnem otvárať...
Shakti,ja ti ale dôverujem a viem,že je v tebe niečo čo ťa posunie ďalej a zase bude všetko ok!Len to treba rozdýchať...premyslieť..ja tu budem..budem na teba čakať!

ethel

Shaktulka...zase opakujem-ja nie som on,prečo sa nahneváš aj na mňa,keď ťa naštve on????Ja mám teraz také nervy,že by som ťa vybacala po tom malom sedacom svale a kričala!!!

ethel

alebo zomriem,nebudete o tom vedieť,lebo nikoho nenapadne,že by vám to tu mal povedať.Mell sa to dozvie až po týždni a až potom sa to dozvieš ty....to ma budeš dovtedy preklínať,že som nestála pri tebe a nepomáhala?A až potom zistíš,že som ani nemohla,lebo som už bola mŕtva....

ethel

Shaktulka...to bolo zase čo?:-( Bremena?Zlatinko,ja ak tomu správne rozumiem,tak si ma obvinila,že sa nestarám...chrústik,neviem byť stále k dispozícii,si silné dievčatko tak vyžeň tú ustáchanú dievčinku!Poviem ti príklad:zajtra ma zavrú,zoberú mi mobil a čo potom? Nesmieš byť taká..všetko je v pohode,šla si tam,vieš čo to je ,zajtra sa to dá preč a pohoda....