Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ešte som ťa nesklamala? Tak to nie si velmi náročný:-))))
už si to niekde písal:-)))) Ale to chceš vysvetliť môjmu manželovi:-)))) Som po nočnej a na obed uvarím na čo máš chuť:-))
...s varením si ma ešte nesklamala. Vlastne s ničím. Ty si taký vševedko. Už som ti povedal, že keď to takto pôjde ďalej, budem ťa musieť požiadať o ruku:))
Ahoj cica! Máš zase nočnú? Čo máme dnes na obed?:))
ahoj Gombo...ty si taký tajný pozorovatel:-))))
Dnes máte všetky sily na rozdávanie. Dnes budem na vás dobrý aby ste zo mňa íverčoky nenarobili:)))
Čaute bosorky! Všimol som si, že nám pančitka v poslednej dobe celkom dobre spinká:)) Prvá vstáva väčšinou katuška. A ešte som si všimol kopec všeličoho iného:)) Tak, aj takéto krásne ukazovatele sledujem...
dobré ránko....Shakti,dúfam ,že to dopadne dobre....držím palčeky!:-))) Panči,zo šťastia sa dobre plače...:-))))
Dobre ranko....a dakujem...a neprehanajte to kočky! :)))))))))) bude ako bude,vsetko v zivote ma svoj zmysel,tak snad aj toto....
Drzte sa a pekny den vam prajem, nikym a nicim si ho nenechajte pokazit!To co sa deje okolo vas je sice dolezite,ale najdolezitejsi ste vy,sami pre seba :) samozrejme ze tieto mudre slova nemam z vlastnej hlavicky :) ok..pomaly padam,najradsej by som sa suchla do postele :( a zabudla na...ale to nejde...problem treba riesit zodpovedne,ako pisem vedla,takze "vodu kazem a vinko pijem?"NIE! musim pretret kruhy pod ocami,uviazat ruky nech sa netrasu a idem na to!Sama...aj ked vo vnutri sama nie som,idete so mnou vsetci! :)))
caume! smerom von :))
Dobre ranko ♥
prajem vsetkym krasny dnik.
vsetko bude urcite dobre..drzim paste () ♥♥♥