Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
trepeš kraviny, ako malé decko... drž sa! pche! človek povie a Ty sereš aj tak na to... spravíš si po svojom... tak na čo!?
zbytočne si svoje šťastie utápaš v slzách........
Gombo:-)))))))))čo je ti smiešne na tom ,že som zlá?Ludia sa ma boja.A nepotrebujú ma...no niektorí nie,to je pravda,ale v nemocnici sú takí zlatí bobáčikovia,čo ma potrebujú a doma mám ešte jedno slniečko čo ma potrebuje.....a som nahnevaná...
šakti, hlavne buď tam, kde ti je dobre. Mal som tu aj pokračovanie, ale radšej som to zmazal.....................
cica 13:07: ...ja skapem! že nedostatkov! Tak toto bola sekera z jasného neba rovno do hlavy:)))))))))))) cica, veď ty si dokonalá!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja si lahnem ďalej od pahreby,niekde do tieňa,tam mi to donesieš:-))))aj zeleninová príloha bude?:-))) Nezabudni pribaliť čerstvé jahody a šlahačku..mám rada sladké za hlavným jedlom:-)))))
su v zivote chvile ked clovek potrebuje pocut len Drz sa! a namiesto toho pocuje-chod do prdele! Nepotrebujem vasu lutost a nie som clovek,ktreho odstcite ked vas potrebuje a budete na neho cakat,nedockate sa.dakujem za vsetko.Nie Ethi nepotrebujem ta,tak ako nikoho z vas,nic som od teba nechcela,prepac,ze som sa vobec ozvala.Prisahala som ze toto sa mi uz viac nestane-ze neodhalim svoje srdce ziadnemu cloveku-neodhalim svoje slabiny,pretoze to potom takto dopadne :))))))))))))) nevadi,moja chyba,clovek sa uci na vlastnych chybach.zite,budte stastni a verim a dufam,ze ked vy budete niekoho potrebovat v tej najslabsej chvili,ze sa vam toto nestane.
cica, ja som sa síce teraz nechal uniesť, ale ja si myslím, že spíš aj tak veľmi málo. Prepáč tieto moje neprístojnosti. Teraz si pre zmenu môžme spraviť srandu zo mňa:)
Gomko,no vidíš,len ty päty nevyťahuj a denne to tu kontroluj:-))))Kde sú samé ženy,tam je vždy veselo.A keď príde chlap tak aj bitka bude:-))))
:)))))"hlavne rýchlo":)))))))kým ti padne hlava do pahreby?:))))))))))))))))))
šakti, v prvom rade sa najedz. Zvýši sa ti cukor a hneď ti bude veselšie.
Ber plavky a poď s nami na tú rybu! Ako vidím, počas mojej neprítomnosti značne poľavila morálka mužstva. Človek len na chvíľu päty vytiahne...