Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahojte vospolok
Gombo,ja nemám prečo zápasiť...ja sa nehádam,akceptujem,že som urobila chybu a tak to je a tak to mienim nechať:-)))érted?
fúúj vráskavec je aká ryba? vráskavá?:-)))))
no už som tu! Mám rád dievčenské zápasy:)) Je sa na čo pozrieť a aj počuť sa dá všeličo. Baby, zaobstarám bahno a môžete si to rozdať:) Medzitým pripravým toho vráskavca čo som vytiahol z dunaja:))
Shaktulka,píšeš:to čo nás tu spájalo,to sa rozplynie ako dym.....hmmmmmmm...ja som ti nezačala vyčítať nič,čo spôsobil niekto iný,ja som dvermi nebúchala a ani nepovedala,že ťa nepotrebujem!Ano je to moja vina...Shakti,neboj,sú tu ešte také osoby,čo ich potrebuješ-Pančulka,Katty,Dee,Bobčo....je ich dosť,mňa naozaj nepotrebuješ!Som si toho vedomá...nepretvarujem sa keď som nešťastná alebo šťastná,ale som...som sama sebou...a tolerujem keď na lusknutie prsta nemám to čo by som chcela..žijem tak už od svojich 11 rokov.Takže na záver:PREPÁČ,ŽE SOM TI NEODPÍSALA NA TVOJU SMS HNEĎ,AKO MI PRIŠLA,ALE MALA SOM TICHÝ REŽIM A NÁVŠTEVU V INEJ MIESTNOSTI.
Vsetci sme stastni,a ti co nie su,prosim pretvarujme sa,aby boli ostatni spokojni.
dnes je krasny den,asi vybehnem s priatelmi na kupko :)chodte aj vy!
A odteraz budme vsetci sebci a starajme sa len o seba,prisposobme sa celemu svetu a to co nas tu spajalo,to sa rozplynie ako dym...
Ethel napisala som asi,je to ono, vysledok neni 100%ale to je jedno. nie nevedela,lebo mna vase problemi absolutne"nezaujimaju".
dobre uz sa nebudem vyjadrovat.
pozdravujem pančitku,katty a Dee.
Gombo,ideme na tie ryby,či čo?:-))))
Shakti,kedy som ťa odstrčila? Fakt neviem....myslíš to,že som nereagovala na informáciu-výsledok vyšetrenia....nemala som z tej správy pocit, že potrebuješ chlácholiť,napísala si ako to dopadlo,vravela som ti už včera,že to bude pohoda aje to pohoda.Nebudem tu písať názov tej veci,ale aj ja to mám..vedela si o tom? Nie,neriešim to,lebo je to nie tak nebezpečné ako pre mňa slovo zomieram.Nerozumieš mi....hovorí sa :Nebúchaj dverami,ktorými sa raz budeš chcieť vrátiť!Počujem ako teraz vravíš,že mojimi dverami sa nechceš už nikdy vrátiť..na to odpoviem:Nikdy nehovor nikdy! A mám jednu slabosť...neskutočne rýchlo odpúšťam!!!!!