Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
joj to nemôžem ísť tak skoro spať,to by bola pohroma,musím si splniť manželské povinnosti,až potom spať:-)))
...tak to má byť:)) A nie že budeš vysedávať tu na fóre. Umyť chytro zúbky a po večerníčku marš pod duchnu:))
to je smutné....chudáčik kolibrík....Ja spávam rada a aj dlho.Ale nie vždy sa mi po nočnej dá,dnes mám deň návštev:-))) Väčšinou po nočnej ma všetci chcú vidieť(asi mi pristanú kruhy pod očami:-)))takže to vyzerá,že nepôjdem spať,až večer
...ty teda veľmi rýchlo spíš:)) Niekde som čítal, že kolibrík spí asi 5 sek. za deň. Robí to tak, že vyletí najvyššie ako vie, oblečie si pyžamko, umyje zobáčik, zavrie očká a ... padá. Keby bol po nočnej nevyspatý ako ty, tak umrie v pyžamku. Zaspatie sa trestá smrťou.
dve hodky stačia,keď tvrdo zaspím:-))) a do čevena:-)))))
...a vybumbáš sa za dlhé 2 hodky pekne do zelena.
kedy oddychijem,keď "domigám",lahnem si okolo 13 do 14-15..možno ak mi niečo do toho neskočí
cica, ty vymetáš stále nočné a cez deň migáš doma. Kedy prosím ťa oddychuješ?
:-DDD dobre,to určite pochopí:-))) tak čo mám navariť?
práve že som náročný!!! A s manželom sa netráp, predsa som sa zastavil len na ten obed:))