Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jasne, ze krpatu..ale pozrela som si fotogaleriu..a uz neviem..ale inak sa jej spytam-ale asi je to chalanska zalezitost
Shakti
k tej ceste..sama znamena bez deti :)) a bez kamosiek z BA. Takze sama vyrazim a cestou sa rada nabalim ludmi, ktorych mam rada ...aspon nemozem dokaslat veci, ktore som uz rozkaslala :))). Uz mi inak fakt sibe -zajtra je den otvorenych dveri v prezid. palaci...tam som pred 1000 rokmi dostala svoj prvy obciansky preukaz..to boli casy
to si tam chcela poslať krpatú??:-)))) bože veď by ti ju tam zlikvidovali:-)))
asi by som mala ist varit..nieco rychlo zbuchnem...
pockaj..to je pre deti, nie ?
panči,to ty by si tam chcela ísť?:-)))) Tak zase,povedzme si..neviem čo je na trom tak nebezpečné-či tie tréningy,alebo to množstvo chlapov:-DDD
Ahoj babulka..vidim, ze tu kdesi si ♥
uz si mala stat na zastavke :)) Zacina to o tretej-este potom trening-musime vsetko naraz stihnut :)). a za ten link dik..uvazujem o tom -ale asi to nebude vhodne pre baby, ze ? Uz je to zrejme nebezpecne vzhladom na vek a pubertu
Panči,dáky autobus by tam mal prísť do začatia filmu,len neviem či sa mi chce obliekať sa:-))))
Caf, pod so mnou :))