Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
uz som doma..unavena ako svina..toto mozem len ja zorganizovat...urcite mam plnu hlavu pukancov..aj vo vystrihu ..vsade .DD TO BOLO BESNE
a k shrekovi..odporucam..mne sa pacil :DD na zaciatku oslik stiahol shrekovi paplon a odporucil mu, aby si kupil pyžamko :DDD
tak panči aky bol srek??? :)
:))) bezkaj a prijemne kulturne vyzitie,ty a same deti :))))
:DD gerlach..aj ja mam ten hrb pri kotniku -bude nas plne auto :)).Vsetko zvladneme. neboj :).Otvorila som diskito cokito a tam karticka Fiony..no nekup to (ale uz to bolo kupene, nebojte ). Tk idem do kina .Pa
Lubim vas a posielam pusu ♥
Cafte bosorky,ja len na skok.. jasne panči,ber ma,uz sa balim :)) ale ja som za dvoch-ja a gerlach:))
dokasleme vsetko spolu-ako A je to!
:))To bude jízda! :)
ja mam cestovinovy salat s lososom,salatom a talianskym dresingom-mnam mnam :)
:))
tak urcite caro a kuzlo sa da najst vsade
mne by sa to možno páčilo...ale asi len možno...a možno by sa mi na tom páčilo niečo iné:-)))
(a inak uprimne -take treningy by som ja nezvladla..umrela by som este prvy den)
tak to verim :DDDD
ale viem, ze by sa jej to pacilo-len co s tym strachom..no nic, spytam sa jej a prezistim, ako to tam bezi..aby nebola ako Demi M. a nevratila sa vysisana do hola, hlavne ze zvladla vycvik :)))
nevadí,možno by uvítali aj dievča