Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jasné, že vám ukážem, všetkých vás volám na hromadný výlet a teda aj pobyt do mojho rodiska je tu krááásne:)
Neboj sa toho dobraka mas na haku,ten ti uz nic nemoze...iba ak fukat praskovy cukor do... :))))
No ked ty si stale omielala ze chces ist sama,tak som sa bala no :) pockaj kolki nakoniec pojdeme,cestou mozme spravit aj bieleho somarika :)) ved je leto!!! Prazdniny!! Slnko svieti voda laka,postavme si snehuliaka!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
inak Zofku som videla ako mala a dost dobre som sa jej bala:))))))) bolo to strasidelne,este ked nam ta teta rozpravala co to bola zac :))) vsetci sa mi smiali ze sa jej bojim,pamatam si ze je v takej kaplnke ci co a viem ze je taka slabo modra..pamatam si dokonca aj tu "vonu" aka tam bola..milujem hrady,zamky,jaskyne...juuuuuuuuuj ideme na vyyyyyyyyyyylet!! panči len neviem ci to so mnou v aute vydrzis,ci ma v 160 km rychlosti nevystrcis nohou z auta :)))))))))
musim koncit..mama,PA
normalne sa vznasam..tak sa tesim..ze az pssst, aby som nezariekla cosi :ňňňňňň
ale co, ved je to na nas..ako si zariadime, nie ? uz sa mi hoji aj ten prst, co som si spravila pred stretkom s dee a gomezom-nevyzera to pekne, ale hlavne, ze to neboli
a zastavime sa aj u katy -ukaze nam chaty :DDDD
jeden z tych dobrakov ma caka zajtra..musimsa zasobit stastickom..vzdy na wecku kuknem do kabelky :DDDD
no konecne si sa chytila..stale tu o tom pisem a cakam, az sa prihlasis :)ňňňňň. Paradicka -bude fajn, uvidis :)ň. Kukneme Zofiu a tak :DDDD
a dame tequilu ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň (inak este som ju nepila, asi je spravny cas zacat)
To je dobre panči...len sa rozbehni kočka :))) neboooj nejaky dobrak sa ti bude snazit pokazit naladu ale ty sa predsa nedas! no nie???
Panči zijem na mieste kde je vacsinu dni do roka nechutne teplo a v zime najnechutnejsie zima:))) niekedy si pripadam ako na rovniku :)) preto vacsinou som naha :))))
co ma samozrejme pre niekoho aj vyhody :)ale niekedy by som sa rada aj obliect,vies vyfintit,no neda sa :)) trepem-to ten tank :))
heeeej katty citim sa bozsky :ňňň no podarilo sa mi ň :))
no co babizne,katty ty nejdes do prace? to co mas za pracovnu dobu,inak premyslam kde pracujes :) asi viem-bola som tam-je tam krasne- je to muzeum..heeej? ale je to muzeum vonku :) tak uz viem ...pocuj panči nevezmes ma na ten tvoj vylet??? zopákla by som si to :)pobehat nase krasne slovensko a asi mam dovču vo Švajcu zdarma :) to je radosti :)))
zacina mi sibat stale viac..