Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
(aj ja chcem vidieť shreka Panči..ňň)
vybúvané do ružova? Držím palce každému,kto dnes niečo rieši:-)))
tak ja odchádzam, krásny deň, ja prídem zas večerom, páááá, lásky moje:)
ale veď ja rada, veď vieš:) ahoj, aj ja už zachvíľu odchádzam, vybav, čo máš, pá, zlato:)
Jasne ty bosorecka,ved mas svoju gulu!!! :) dakujem za drzanie prstekov,za modlenie- pomaha- proste si trieda a vies ako na to :))) ale aj ostatni...uz idem,uz to aj tak nestihnem tak co :))))))
pozor na to obocie,aby boli obe rovnake :))) lebo zas budes na seba putat pozornost :)))
pochopila som, šakti a moc sa teším, mám ťa veľmi rada, vedela som, vedela...:)
jaaaj katuľa som taka rada,tebe ta praca sadla ako-tusim gomco hovori ako rit na serbel :)))) to je presne pre teba zlatko,som stastna ze sa tam vytesis,mozes plne realizovat a hlavne je ze ta praca bavi,tesis sa do nej a mozno ju vobec ako pracu nevnimas a dokonca za to este aj zaplatia-no to je SEN! zelam ti to zo srdiecka a uz teraz padam....
katty aby si vedela je to ono ale je to ne.....tak pa.cmuk :)
Bože moj, šakti, toto som si chcela upraviť obočie ale musím hneď reagovať, joooj, to ako bez pochýb, moja, bez pochýb, ja s tými ľuďmi preberiem všetko a robím si zo všetkého srandičky a oni tiež, lebo sa jednoducho pridajú a keď sa nechcú pridať tak ich tak vytočím, že sa aj tak pridajú, tak čo, hlavne že je sranda, no nééé:))))))
No dobre ludia toto milujem,ked mi moja drahocenna máti oznami,ze mi zabudla oznamit,ze za 5 minut mam byt na vysetreni...takze idem ludia,idem si to dat prelozit do ludskej reci-moju diagnozu-dementis :))))) ale ak viete vy co to je-tak mi poradte :))))
padáááááááááááááááááááááááááááám bez padááááááááááááááááááááááku
:))) papa
Ty co zas chces vytrcat katty?? co nam ukazes?? :)) aj tak si myslim ze najzaujimavejsi exponat v tom muzeu si ty katuska! :))))))))))))) na teba chodia vsetci cumiet a inak to nebude ani s nami :)))
mam vas rada bosorky a bosoraci :)