Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
to by skor malo byt ANIMOFIL nie??
:)))
trosku od veci...dnes som si po ceste domov kupila obrovsky chutny nanuk-v ramci zdraveho stravovania a aby aj do bruska cosi bolo...no a kym som dosla domov,podotykam v bielom tielocku...tak kym som prisla domov cela cokolada z toho nanuka na tom bielom tielocku,zagronana ako male decko :)))no a to mame fesnych robotnikov na nasej ulici...mali ste vidiet tie uskrny a poznamky.. :))) tak tot jedna vesela prihoda z nudneho zivota SHAKTI :)) ale aj ta tvoja panči je fakt dobra! :)))))))))))))))))
sekundu pustim malu..teraz, ked som sa tak rozbehla :))
a potom uz len komentare tych mojich siestich..hlavne ked sa tlacili do auta
:-DDDDDDDD
no neboj,ze kreslene..co som ANIMISTA (:DD)-vlastne slovo :))
Tam boli ine uvahy -ako Fiona otehotnela..Kocur zacal vysvetlovat, ked sa dvaja velmi lubia, tak..
boli 14 rocni:))-Potom tam uz boli len 2 dospeli..jeden sa uplne separoval (dobre urobil) a druhy bol s rodinkou a holohlavy -tak nema v hlave pukance :))
pozri zlato,niekoho vzrusuju aj kreslene postavicky...za to sa vazne nemusis hanbit :)))))))))))))))))))))) dolezity je vysledok!!! :)
ved s tym pyzamom Shakti -asi len kukali, lebo na to som zareagovala :DDD
tiez mi je to nejake podozrive :)))
si si ista panči ze to boli 14 rocne deti??? :))) nie nejaky fesny chlapici :))) alebo ze by ta tak rozvasnil zeleny statny srek??? :)))) tak kazdy mame iny vkus... :))))))))))
hej, som prisla..ono uz aj shrek je taky nejaky eroticky ladeny..ale to tou farbou..ved vies, ja Fiona