Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

Idem lasky moje..chce sa mi tak smiat, ze az asi nie som kompletna :))..no co uz. Idem si snivat svoje sny a Vam prajem Vase vlastne :)).Sibe mi-nevsimajte si ma..ale co by mi sibalo, ved to som ja..zajtra makam cely den, tak budem len nakukovat. Lubim Vas a posialam vam pusky.♥♥♥
Dobru noc

panika

ale inak tak sa mi chce trepat, ze az..cely den som bola ticho..mala mi zaspala na nohach -celu ma oslintala..bolo to ako kedysi

..no ale kedze uz nic nie je ako kedysi, asi hodim sprchu (ak udrzim tu hadicu) a odidem´do postele (ak sa vystveram z vane ). Ak by som sa zajtra neozyvala -este lezim vo vani..ale uz asi riadne tuha

panika

jaj ..som tu sama..keby som nebola taka utahana, aj by som nieco spustila :DD
Ale nevladzem:DD

a k tym vlasom -ak chcete byt krasne ako ja, treba si dat melir a ist spat s umytou -mokrou hlavou. Rano budete neodolatelne -nikdy som nemala vlnky..az dnes rano..este teraz to predychavam

shakt

Tak co bosorečky uz sa zacinate zbiehat?? aj ked poniektore idete do ulic,trsat,kukat chlapcov a tak :) ze?? katty je co-nezvestna???
preberaju sa tu brčušky?? :)) aspon som sa dozvedela ake vlastky mate :) taaaaaaaaak ja mam sice rovne zlatinka ale ked zmoknem to by ste mali vidiet ako baranček :))) priroda sa zahrala so mnou co uz :) a to aj v inych veciach nie iba na vlaskoch :) ocakavam panču ako dopadla!!!
jaaaj prijemne si masirujem nozky kym vam pisem...vsetky chlpky mi z toho stoja dupkom :) velmi prijemne....velmi...velmi..este viac... :))) sorry este neni po 22 :))ako ste sa dnes mali??

ethel

ja som mávala krátke vlasy možno aj preto boli brčkavejšie,ale mužovi sa páčia len dlhé,tak mám dlhé:-))) a rovné...

damaxy

chápem ta a po porode a dojceni vlasy a j ostatne dostali zabrat,mam horsiu kvalitu ale mam.Som mala ohromnu hrivu,teraz tak akurat ale viac akurat

ethel

ja som mala vlnité,len po pôrode sa mi vyrovnali a teraz po rokoch sa zase začínajú dostávať do formy,ale vlnky sú drobné a to nechcem,lebo keď si zmyjem hlavu,akoby mi vybuchla:-)))