Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

Ten je uzasny..zdalo sa mi neskutocne, ako sa napriek hnusnemu zaciatku dali dokopy a podporovali sa..proste zda sa mi fajn, ked zena vie, ze odchadza -a vie, kto zostane s jej detmi

shakt

ja som ho videla,ale uz si nan celkom nespominam,ale velmi sa mi pacil- Druha alebo prva. Tusim tak sa to volalo-videla si? pozri-budes revat a rucat ako slon! :))))
katusa sa uz chvasta pred spoluziakmi aka je krasna,dokonala :))))))))))))))

panika

vies-ten film som nikdy nevidela cely..aj dnes mi usli prve minuty..DOKELU..ale nahravam to...ked sa tu riesili madisonske mosty-vela som o nich uvazovala..vtedy som este netusila, co pride

shakt

:))))))))))hej viem si predstavit ako cvakas zubiskami :))) dufam,ze si ich nasla a dala naspat :)))))))))))))))))
to som rada moja,nemusis tomu rozumiet,kasli na to,hlavne ze to tak dopadlo! si silnučka ako levisko:)
wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
panči nepozeraj to-budes rumadzgat :)))

panika

pohoda shaktulienka, som taka rada, ze ta vidim :)). Vcera bolo ..da sa povedat super. Nekecam..sama tomu nerozumiem.

shakt

tak to zas nie pančitka!!! na lepsom?? to by som sa na to pozrela!!!:-§§§§§§§ Nic lepsie ako my predsa neexistuje!!!!
panči som rada ze si to zvladla-ako je? ozvem sa,prepac,dnes na to akosi nebol....
interaktivna...vies kolkym veciam ja nerozumiem?? a ked im neporozumiem na prvy krat,skusim to este a ked ani na druhy,na treti,tak to necham tak a idem prec...
:))