Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

damaxy

Ale idem s manželom a on ma oblubuje mat len re seba a Katty možno mi niečo kúpi za odmenu ze som bola s ním .

shakt

Dobre ranko bosorečky moje :)
Tak cim zacat...panči drz sa, velmi ste ma nepotesili ze tu dnes nebudete,ale vlastne aj ja mam dnes volno od netu a potom nevladzem ani tuk tuk robkat na klavesnici takze tak..a teraz som do prdele stratila nit!!aha! panči nik sa nepotesi ze tu dnes nebudes,prides vecer a tema v .... zabudnuti som chcela povedat :)) Etka kazdeho tesi ze nakukas, napises tie svoje carovne pismenka..nedomyslaj si veci ktore nie su.jo skoro by som zabudla ze je nov,ale vlastne v podstate mne je to aj jedno,lebo ja mam nov kazdy den :))) takze zobrat smirgel,drotenu kefu dami a cistit sa a cistit :)))
katuska ma ako vzdy pravdu-gomčo je za vsetko zodpovedny,nema sa ulievat a ma tu striehnut ako sup a ak cosi,vziat nas do svojich pazur a zhodit niekde do priepasti aby sme sa spamatali :)) katty,ze? v mojom rodisku su len sami dobri ludia :))))))))))))))))))))))))))) zaujimave ze som ich stretla tak malo-co sa predo mnou skryvaju ci co?? pozdravim ale neviem koho,vlastne neviem co myslis mojim rodiskom :))))))))))))))))))
cernicka dufam a verim,ze dnes ti je uz lepsie-presne tak,porozpravaj sa s tym-kazdej z nas by to vadilo,alebo to urob prefikane...zacni aj ty-mozno akoze a uvidis-jemu sa to pacit nebude a vies...Nerob druhym to co nechces aby robili tebe :) dufam ze si toto had precita a ustipne ma za dobre rady cernicke :)
Tak prijemny den bosorečky a mam vas rada-vsetky!!!

ethel

Ahojte babulky....
Panči kludne si si mohla to slovko dokončiť:-)))))alebo aspoň použiť poruštený výraz pjord,alebo pipinka:-DD
Damaxy,to si tiež mohla skôr oznámiť,kam ideš,dali by sme si v BB kávičku:-))))

panik-a

Dobre ranko ♥
idem prec..chcela som povedat do pr..., ale je to nevhodne :)) a niekto by sa mohol potesit, ze uz ma tu neuvidi :)). Tym nemyslim nikoho konkretneho, to si len dviham naladu :DD.
Prajem vam krasny piatok-dnes je tusim nov. Tak sa cistite :).Pridem az vecer, lasky moje ♥♥♥

katty19

ja mám OK:) čau damaxy, tak po výletoch si sa rozhodla, čo? ale to som rada, vybehaj sa a kúp si niečo pekné:)

dnes tam budem úplne sama a mám svoje dni, hmmmmmmmm, tak to som zvedavá ako čo

počuj šakti, včera som tam mala z tvojho rodiska dievčatá z gymnázia, moc milé, až to stretneš, pozdrav to, ale fakt:)

pančitka, ethelka, osoby, vykecávačky jedne, no no no, moje, cmuk:)

goméz, ako vždy...:) nezanedbávaj dievčatá, v poriadku? lebo keď sa tu niečo stane, tak ty si zodpovedný, za všetko možeš ty! ...a nesrandujem, ja nikdy nesrandujem

všetkým dobré ránko:)

damaxy

Ahoj Katty pekne ránko zajtra ti prajem a ja idem na výlet do BB tak sa teším idem s mojim terajším manželom možno bude aj prekvapeeenie.Inak je vsetko OK a ty máš OK alebo NEMOK