Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
krasne, to je pravda..kazdy si povie svoj nazor a nehrozi, ze by mu niekto oponoval...
12 rokov po..tiez pekne..ja uz len mozno na taku po 100 rokoch..ale ved to je cobydup:DDD
nádherný pocit si takto vypisovať:) krásne sme to vymysleli, že?
mnohé bývajú mimo Slovenska, tak si predstavujem, ako sa pomaly schádzame na miesto našich študenských čias... dnes to máme o siedmej, žiaľ, zajtra pracujem, tak len na pár hodín:(
traduje sa, že čo sme priniesli do školy, sa v priebehu dvanástich rokov už neobjavilo, už to tam nie je, boli sme výnimočné:) asi náš ročník narodenia bol v správnej konštelácii venuše a marsu:)))
sme boli prvá dievčenská trieda na elektrotechnickej priemyslovke, nechcite vedieť, ako to vyzeralo po našom nástupe:)
nikto? dnes sa pripravujem na stretnutie po dvanástich rokoch zo strednej: 29 báb a siedmi statoční, tak ale, žiadne extra chystačky, načo, no nie? ale predsa, aspoň čosi a možno neuveríte, skutočne sa na tých exotov teším, skutočne:)
trosku zltej este a uz fakt idem
♥♥♥
samo, ze Vas LUBIM
♥♥♥
hura, uz nech je leto..ide sa na kruhovy objazd
Dobre ranko ..
snad este v nejakom casovom pasme maju rano :DD
prajem krasny dnik, ja idem makat..zvlastne-ked si predstavim veci, ktore su mi neprijemne, uz nemam krce..mozno raz budem normalna..fuj, neprijemna predstava :DDDD
Pre pána kráľa, kým ja sa prebudím a začnem existovať, to je úplne čosi hrozné. 12 hodín, vážení, a predtým ešte dve hodiny pred zahájením spánočku. Sa k sebe nepriznávam. Fuj. A ešte tu zývam, si predstavte...
Dobré ránko a nebuďme na seba príliž zlí:)